Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulaw

czy to ciaza

Polecane posty

bole podbrzusza brak miesiaczki juz prawie dwa tygodnie mi sie spoznia i dzis mialam brazowe plamienia w srode robilam test i byl negatywny co robic dalej?

Gość iść to ginekolga
my ci tu nie pomożemy i nie powiemy co ci jest!Lekarz będzie z pewnością wiedział.

poznanianka25 czyli tez mialas takie objawy? to co mam robic jesli pojde jutro do lekarza to cos stwierdzi?

2 tyg spóźnia Ci się okres + 2 na owulację trzeba doliczyć. Jesteś w jakimś 4-5 tygodniu. Jak już to zobaczy tylko pęcherzyk, nic więcej. Reszta po 8 tyg :)

Zrób test jutro rano lub umów się do lekarza:) Możesz zrobić jeszcze bete:) a zapytam tak z ciekawości... czekasz na dzidziusia?

To zrób test jutro rano, okres może spóźniać się z różnych przyczyn, nie koniecznie musi to być ciąża.

Ja jak w tym czasie robiłam betę to miałam 204 , to był piątek, a w poniedziałek ładnie wzrosła do 1954 :):) Lekarz na tym etapie mało co powie, potwierdzi lub zaprzeczy jedynie ciążę. Choć moja ginekolożka gdyby nie wynik beta, nie stwierdziłaby ciąży:D

Gość ndkjfirejfeir
Dziewczyny- z gratulacjami to może zaczekajcie bo nie wiadomo czy paula jest na 100% zafasolkowana. Życze jak najlepiej ale z drugiej strony jak się teraz nakręci a potem okaże się, że jednak się nie udało to będzie jej jeszcze bardziej przykro. Paula trzymaj się i pisz co i jak. Trzymam kciuki, żeby Ci się udało :)

ndkjfirejfeir dzieki jutro pojde do lekarza po poludniu napisze co i jak mam tylko nadzieje jesli to nie ciaza ze to nic poważnego

czesc dziewczyny robilam tescik niestety nwgatywny wiec nie jestem wciazy. trzeba dalej sie starac

czesc dziewczyny ja dzis mialam jeszcze plamienia brazowe a teraz nic brzuch caly czas mnie boli i czasami mi nie dobrze zrobilam sobie dzis kawe ale jej nie wypilam bo nie smakowala mi to jest moj 41dc

Gość gagaga
mam pytanie jak miałam stosunek 7.01 a okres 14.01 który trwał 3-4 dni czasami leciało jak z wodospadu a później brązowa wydzielina. To ciąży nie ma?? a teraz mam ból brzucha i lekko powiększone piersi., sliny coś przybyło w ustach. Co to może być?? proszę o odpowiedź

zależy czy miałaś dni płodne najlepiej zrob test z apteki jesli bedziesz miala inne objawy a test bedzie negatywny to warto zrobic bete

Gość gagaga
a co??, to objawy ciąży są tak wcześnie??

kazda z nas ma inne objawyja bol brzucha mam od ponad 2 tyg 10 powinnam dostac @ i brak tylko od czwartku plamienia dzis juz nie ma ich tez nie wiem co sie dzieje w piatek test robilam ale negatywny

Gość gagaga
ale ja miałam okres 3-4 dni a później brązowa wydzielina. a mój normalny okres trwa 4-5 dni.

Gość gagaga
zawsze trochę tego brązowego mi leci na koniec

no to raczej nie jestes skoro zawsze ci na koniec tak sie dzieje zrob test

Gość dooo gagaga
ty pustaku ile razy bedziesz zadawała to pytani zrob test do jasnej cholery glupia cipo:/

Gość dooo gagaga
a najlepeu wypierdalaj do ginekologa bo tu nikt ci z fusów ani z kuli nie powrózy hahhaha bożw co za tępe dziewuszysko sex uprawia a bezzabezpieczenia a potem płacz lamet i zgrzytanie zębów tragedia nic ino z takich tepych idiotke jak ty sie smiac!!!

niekiedy jest tak ze sobie wkrecamy ze jestesmy wciazy zrob test bedziesz pewna

koleżanko jest wiele takich dziewczyn jak ona i wszystkie sie martwia ze cos nie tak ale bez takich moze boi sie zrobic testu moze nie chce byc jeszcze wciazy