Gość do gagaga Napisano Styczeń 23, 2011 JAK NIE CHE ZROIB TESTU TO SIE NIE DOWIE CZY TO CIĄZA CZY NIE BOSHE:/ a tu niema wrózek na milosc boską trzeba bylo sie nie bzykac bez zabezpieczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SMIECH NA SALIIII Napisano Styczeń 23, 2011 NIC TYLKO SMIECH JA PIERDOLE:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Styczeń 23, 2011 no właśnie.dzięki paulaw za obronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulaw 0 Napisano Styczeń 23, 2011 zrob test najlepiej rano chyba juz cos powinien pokazac jesli bedzie negatywny nie jestes wciazy to poczekaj na@ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buuba Napisano Styczeń 23, 2011 4 testynegatywne, stosunek 3 dni przed @ bez wytrysku.. czesciej mi sie odbija i czesciej (a przynajmniej tak mi sie wydaje) biegam do kibelka.. wymyslam czy moze to byc ciaza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulaw 0 Napisano Styczeń 23, 2011 nie jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulaw 0 Napisano Styczeń 25, 2011 gagaga co u ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach