Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
przerazona___

Czy jest możliwość, że jestem w ciąży ?!

Polecane posty

Witam. Dość często odwiedzam ostatnio to forum i chciałabym się poradzić... (liczę na szybka odpowiedź... ...a więc tak: zacznijmy od tego że mam 17 lat. 3 miesiące temu urpawiała swój pierwszy stosunek. oczywiście był to stosunek przerywany i z zabezpieczeniem(prezerwatywa) więc od tego w ciąze raczej nie powinnam zajśc... ale bardziej niepokoi mnie petting.. który z moim chłopakiem uprawialiśmy praktycznie codziennie... i też uważaliśmy-zawsze. martwi mnie spóźniająca się miesiączka . już spóźnia sie ponad miesiąc... tylko była taka sprawa, że nie miałam jej od tamtego rooku od lutego ponieważ jeszcze jest nie regularna i byłam w październiku u lekarza powiedział, że wszystko jest w porządku i dał tabletki na wywołanie....oczywiście okres przyszedł po nich. Później też miałam brać, ale źle po nich się czułam więc nie wzięłam. po 1,5-miesiąca dostałam samoistnie okres... i teraz myślałam, że już sie ureguluje i będzie ...ale nie ma.. martwie sie strasznie ;( robiłam też 3 testy oczywiście negatywne ;( i prosze o zrozumienie a nie posty typu myśl o szkole nie o seksie. jestem dobrą uczennicą.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować