Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerazona___

PROSZĘ DORADŹ !;(

Polecane posty

Witam. Dość często odwiedzam ostatnio to forum i chciałabym się poradzić... (liczę na szybka odpowiedź... ...a więc tak: zacznijmy od tego że mam 17 lat. 3 miesiące temu urpawiała swój pierwszy stosunek. oczywiście był to stosunek przerywany i z zabezpieczeniem(prezerwatywa) więc od tego w ciąze raczej nie powinnam zajśc... ale bardziej niepokoi mnie petting.. który z moim chłopakiem uprawialiśmy praktycznie codziennie... i też uważaliśmy-zawsze. martwi mnie spóźniająca się miesiączka . już spóźnia sie ponad miesiąc... tylko była taka sprawa, że nie miałam jej od tamtego rooku od lutego ponieważ jeszcze jest nie regularna i byłam w październiku u lekarza powiedział, że wszystko jest w porządku i dał tabletki na wywołanie....oczywiście okres przyszedł po nich. Później też miałam brać, ale źle po nich się czułam więc nie wzięłam. po 1,5-miesiąca dostałam samoistnie okres... i teraz myślałam, że już sie ureguluje i będzie ...ale nie ma.. martwie sie strasznie ;( robiłam też 3 testy oczywiście negatywne ;( i prosze o zrozumienie a nie posty typu myśl o szkole nie o seksie. jestem dobrą uczennicą.

Gość kulowa
pewnie ciaza wczesna a test jeszcze nie wykryl, bedziesz mama:-)chyba jak kochasz sie z chlopakiem to sie liczysz z ciaza. teraz idz do pracy pieluchy kosztuja

Gość doświadczona laska
Możliwa ciąża, testy bardzo często się mylą, a mało ludzi o tym wie!!!

Gość Ania Kownacka 88
Porozmawiaj z rodzinami, na pewno coś doradzą. Jeśli jesteś w ciąży, to muszą wiedzieć

Gość nmiminimm 30
marna prowokacja

Gość JAOSSOISOISOSI
PRZECIEZ MIESIACZKA CZESTO WYSTEPUJE U KOBIET W CIAZY, JEJ BRAK CZY OBECNOSC NIC NIE ZNACZY:O:O:O:O:O

Gość Ciaza moim zdaniem
jak nic.

ehh.. ale objawów żadnych nie miałam, jeśli byłabym w ciąży to był by koniec. wiem, że testy sie mylą... dlatego na to zbytnio uwagi nie zwracam... i wiem też, że meisiączka tonic może nie znacczyć bo do 3 miesięcy od zapłodnienia może występować ;( poczekam jeszcze z 2 tyg i pójdę do lekarza.. masakra;(

Gość perła_z_lamusa
nie jesteś raczej w ciąży, to zawirowania homonalne. Idź znowu do lekarza po inne tabletki

ja tez uwazam ze w ciazy nie jestes. Masz jakies problemy hormonalne i skoro nie masz miesiaczki to moze nawet i owulacji a wtedy ciaza jest niemozliwa. Najlepiej idz jak najszybciej do ginekologa, niech Ci zrobi badania hormonów i przepisze jakies leki. Ja tez mialam zawirowania z miesiaczka, teraz biore tabletki a jak sie stresuje to nawet jak powinnam miec krwawienie z odstawienia i go nie mam to sie nie ptrzejmuje bo wiem ze to przez stres. Nie martw sie wiec i glowa do góry :)

jej dzięki :) tyle, że wcześniej przez jakis czas okres miałąm regularnie... a 1 miesiączke dostałam w wieku 14 lat. i pójdę do lekarza w przyszłym tygodniu :)

Jestes jeszcze na tyle młodziutka, że moga się zdarzać takie sytuacje. Musi Ci sie jeszcze tam poregulować wszystko. Nie jesteś w zadnej ciąży, to po prostu hormony. Nie sluchaj ich, idz prywatnie do gina żeby nie czekać i się nie zamartwiać. Spoko, zobaczysz, że wszystko będzie ok. Jak będziesz chciała pogadać to pisz.

nivea77 heh dzięki :) jakbym nie daj Boże była to pomagasz mi się dzieckiem opiekować ;p każdy mi z przyjaciół mówił , że to nie możliwe.. ale ja jestem strasznie strachliwa i o ...; )

:) Nie ma sprawy, będe pampersy zmieniać i grzechotka machać :) Nie stresuj się, będzie OK !!! Pisz jak wrócisz od lekarza.

Gość przerazona__
Bylaam;d;d i w ciazy n9ie jestem ale mam problemy z ta miesiaczka.. narazie powazne ale mysle ze bedzie ok ...;) od jutra na badania bede musiala chodzic... pozdrawiam! :*