Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin.....ttttttt

czy mam szanse by mieć dziewczyne ? ( moja historia)

Polecane posty

Gość marcin.....ttttttt

Moja sytuacja jest dosc nietypowa:Mam 20 lat za jakis czas,nigdy nie miałem dziewczyny,nie będe sie tłumaczył ze jestem nieśmiały. Wrecz przeciwnie spotkałem się w życiu z kilkoma dziewczynami,były pocałunki itd.... Jeśli chodzi o mnnie to nie użalam się nad sobą,w bliskim otoczeniu jestem postrzegany jako dobry życzliwy grzeczny. Odbieram to za wade czasami,co do imprez to nie lubie ich wrecz nienawidze jakis dyskotek,chlania,nie pije alkoholu,nie pale i można tak w kółko wymieniać,nie przesiaduje w domu staram się być wszędzię,szanuje kobiety. A co do urody to było kilka dziewczyn co mówiły mi ze jestem przystojny,nie lubię szpanerstwa to nie dla mnie,bywam nerwowy strasznie czasem, jestem uparty,i lubie bronić swojego zdania,pomagac potrzebującym lubie,z natury nigdy nie byłem jakims cwaniaczkiem,chodz w klasie jestem najgł- ośniejszym uczniem otóz pytanie do dziewczyn kieruje czy mam szanse żęby mieć dziewczyne? ostatnio bardzo mnie to gnębi.

z Twoim charakterem, o ile to nie prowo, to jak najbardziej :D ach, gdybym nie była zajęta :D :P

hehe nie no żartuje, jestem dla Ciebie troche za stara :P ale na pewno znajdzie sie jakaś panna, która Cię doceni :)

Gość marcin.....ttttttt
nie jestem złotą rączką,dużo rzeczy nieumiem naprawiać,koło w rowerze umiem wymienić chodź kuchenki i zmywarki już nie,umiem kosić trawe,nie umiem naprawiac kranu,nie chodze na solarium nie jestem metroseksualny,umiem wiercic wiertarka

Gość naatalkaaa
Nie rozumiem, A z jakich powodów miałbyś nie mieć dziewczyny? Jak masz kogoś na oku to działaj. Czemu nie wyszło z tymi z którymi się spotykałeś?

Gość kobieta kobieca
Ach Marcin...

Gość _Mała_
masz dopiero 20 lat, znam masę dziewczyn w twoim wieku, które nie mają chłopaka i to nie ze względu na urodę czy charakter ale po prostu uważają że nie natrafiły na nikogo odpowiedniego. Moja siostra w tym roku kończy 19 lat, jest uważana za jedną z lepszych lasek w towarzystwie, miła ładna itp. Nie miała jeszcze chłopaka bo żadnej jej się nie spodobał..a sporo facetów przychodzi do niej. Każdy z nas ma jakieś wady, nie ma ludzi idealnych. Musisz trafic tylko na odpowiednią osobę

Gość rhrrh
znow cos sie zjebalo na forum co jest

Gość ty sie fakaj jak jusz
powiem ci, że i jeszcze ... i to i tamto i owo o!

Gość marcin.....ttttttt
troche mnie to martwi dlatego że młodsze koleżanki odemnie juz maja chłopaków są szcześliwe,koledzy juz tez a w mojim wieku juz sluby maja,dzieci co niektore i nie sa z patologii,nawet zagaduje dziewczyny na ulicy i jakos zawsze mnie spławią,a robie co moge nawet przez internet probuje itd ale tez to samo,drażni mnie jak ktos mowi ze zostane ksiedzem,ale z jednej strony nie chce sie poddac bo trzyma mnie przytym przyslowie :kto szuka nie błądzi

Gość malutkaaaaa1991
wszystko ok tylko ten Twój upór moze stanowic problem

A nie jest tak, że aż za bardzo się starasz? i to może je odstraszac?

Gość marcin.....ttttttt
pewnie tak że moj upor stanowi problem :).może jakies porad dacie mi?

Nie masz szans na dziewczynę. Dobre tematy znikają bo taki gówniany spam zalewa to forum. Do nauki!

"nie chce sie poddac bo trzyma mnie przytym przyslowie :kto szuka nie błądzi" A słyszałeś przysłowie: Nadzieja matką głupich? Szukasz pocieszenia na babskim forum. I Ty się dziwisz, że nie masz dziewczyny?

jak bd latał za dziewczynami i sie nie zrażał koszami to w końcu znajdziesz :D ale musisz być wytrwały i zmobilizowany :D

Czy masz szanse? U wartościowej dziewczyny na pewno, a takie tylko Ciebie z pewnością interesują. Nasze pokolenie jest bardzo proste, wystarczy im do szczęścia seks i alkohol, ale fajnie, że są jeszcze wartościowi chłopacy- dla takich warto trzymać się swoich zasad i nie paść ofiarą presji znajomych :) Po co marnować swoją wyjątkowość i indywidualność?