Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szowinistyczna Świnia.

Kobiety są puste i Powierzchowne

Polecane posty

Dzisiejsze kobiety zwłaszcza. Nic w glowie nie mają, ugotowac nic nie potrafią . A ich jedyne zajecie w zyciu to solarki fitnesiki , silownie, seriale paznokietki, tapety na ryju makijaze itd . Przyznajcie się paskudy ile czasu spedzacie dziennie na pudrowaniu mordy bo takie brzydkie jestescie ze musicie maskowac swoje pyski przebrzydłe od połykania dużej ilości spermy. Porównajcie ile ciuchów ma facet a ile kobieta :O Jesteście pustakami do tego macie wymogi - facet wysoki przystojny , bogaty , duzy penis itd.itd - pisze itd. bo nigdy wasz glód mnie zostaje zaspokojony . Ciągle wam coś nie pasuje a od was co można wymagać ? Laske ? Jak chce laske miec zrobioną to idę na disko i wyrywam panne i jest to o wiele tansze niż utrzymywania chorej na glowe kobiety :) Powyższy opis dotyczy głównie Polek. Ta bieda w kraju i system zrobił z was prostytutki . A jak coś nie pasuje wam to facetowi nie dajecie . Myślicie , że sex to wasza karta przetargowa - to jest wlasnie mentalność prostytuki - zrob coś dla mnie a dam ci du.py :D Dlatego śmieje się z facetów w chorych związkach. Ile to ja już zaliczyłem "kochających" mężatek i dziewczyn poznanych w klubach. Hehe.

Gość zalCiebieczytac
no i dlaczego generalizujesz, prostaku? :o

Właśnie dlatego zdecydowałem się na zmianę orientacji...😍👄

Gość Szowinistyczna Świnia..
Bo własnie pan od infomratyki kazał mi zostać po zajęciach i pozamykać wszystkie okna w sali. To siedze i zamykam

Gość Szowinistyczna Świnia....
Pudło chłoptasiu, akurat bardzo dobrze gotuję:O

Gość Szowinistyczna Świnia...
a ja jem ten kisiel i budyń najbardziej lubię serek od kolegi :)

Gość Szowinistyczna Świnia...
łolaboga zgloslismy Cie podwójnie na redakcyjnym :D

Gość sosek
zgodze sie z autorem :)

Gość kobieta dumna
wiesz Szowinistyczna Świnio?Lachony mnie zakrzyczą ale zaczęłam wierzyć że faceci mają mózg!Serio!Jest tego "kwiatu",ale nie każda taka-uwierz!

Gość hold my hand
Wiesz że podobieństwa się przyciągają? ;) Coś w tym musi byc skoro trafiasz na takie kobiety. Są takie ale je sie omija szerokim łukiem, tylko że wolisz właśnie taką ładną, a że coś Ci nie pasuje to walisz błotem:) wątpie abyś sie obejrzał za przeciętną,mądra kobietą hipokryto