Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulaaama

Proszę o poradę

Polecane posty

Gość ulaaama

Chodzę do 4 klasy technikum . Przez ostatnie trzy tygodnie opusciłam 4 dni szkoły i pare dni pojedynczych. Moja wychowawczyni bardzo wścibska baba czepia się wszystkiego. I poweiedziała ,że jak tak w kratkę będę chodzić to zrobi mi zespół bo ona mnie widziała na mieście a w szkole mnie nie było. niestety znalazłam się w bardzo trudnej sytuacji, policja, sprawa w sądzie, psycholog itp i naprawdę nie mogłam w te dni być w szkole a niestety nie dostane usprawiedliwienia z policji skoro mam już 20 lat. Nie chce także jej mówić co się stało a ona ciągle napiera że zrobi mi zespół itp. Nie usprawiedliwiła mi 2 dni bo powiedziała , ze teraz tylkood lekarza weźmie usp. a nie od rodzica. Co zrobić ????

Gość balonik tuturutu
Co zrobić ???? SPADAJ.

Jaki zespół? Moze Ci cos zrobic jak masz opuszczone 50 % obecnosci a 4 dni? niech sie w nos pocaluje. Miałas sprawe w sadzie? powinnas miec wezwanie. pokaz i sie odpieprzy a tlumaczyc jej sie ze sprawy nie musisz.

Gość ulaaama
Mówiła mi, że mam zespół Downa.

Gość wypierdalej stad
w podskokach to masz zrobic

Gość ulaaama
chyba jestem w ciąży :(

Gość ciekawa malinka
w ustawie o szkolnictwie czy jak ona sie zwie jest zapis że rodzice mogą usprawiedliwic do 5 dni sami wiec mysle ze skoro jesteś dorosła to tez mozesz to zrobic saama . Nagraj rozmowe z nią i wal do dyrektora jak nagrasz jak cie traktuje postarasz jeszcze uwagą i ryuskiem cebulą z tvnu hehe moze podziała/