Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość accident dittmer

Jak mnie to wkurza na tym całym facebooku

Polecane posty

Gość accident dittmer

jak ktoś z kim w życiu zamieniłem jedno zdanie albo tylko znamy się z widzenia wysyła mi zaproszenie. Po co pytam? Żeby mieć jeszcze więcej znajomych? Nawet nie raczy zapytać co u mnie słychać a pcha się ze swoim zasranym zaproszeniem. To jest żałość!

Gość MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
WIEC NIE PRZYJMUJ ZAPROSZEN I PO SPRAWIE

Gość Paweł Stachnik
Fejsbuk i eNkej jest dla plebsu i posmólstwa światowego! Japonczycy i Noredzy to wiedzą . . .

Gość accident dittmer
no i dlatego odrzuciłem już trzecie zaproszenie i zastanawiam się czy nie wykasować tych co już przyjołem a nic nie mam z nimi wspólnego po za tym że np chodziliśmy do tej samej szkoły

Gość wsedrftghyu
ja przyjmuje zaproszenia tylko od osob z ktorymi utrzymuje kontakt+osoby z klasy z podstawowki/gimnazjum/liceum-sama zaproszen nie wysylam bo mnie znimi nic nie laczy ale jak wysla to przyjmuje+osoby inne jesli mialam z nimi dobry kontakt. nie przyjmuje od osob ktorych znam z widzenia, z ktorymi chodzilam do szkoly ale nie rozmawialam itd

Gość a problem phi...
:p

Gość ale problem phi...
dodaj mnie do zanjomych alvaro@spaceegg.dyndns.org

Gość fejsbukowa pani
Jak zaczęło się szaleństwo na N-K to faktycznie - mnożyli się różni "znajomi" i w sumie mam ich tam całkiem sporo. W zasadzie już nie używam, ale konto pozostawiłam. Mam tylko jedno zdjęcie profilowe i wymienione szkoły, do których chodziłam - w sumie dzięki temu udało się zorganizować FAJNE spotkanie klasowe po 10 latach, więc tylko dlatego trzymam to konto. Ale fejsbuk to już dla mnie zupełnie inna sprawa - mam tam ścisłe grono bliskich przyjaciół i znajomych, jakieś 50 osób, sporo zdjęć, ale zastosowane wszelkie obostrzenia co do prywatności. W takiej formie fejsbuk bardzo mi się przydaje, bo ułątwia komunikację - jak się umawiamy np. na imprezę większą grupą to nie musi każdy do każdego dzwonić, tylko wszyscy najpierw spotykają się wirtualnie a potem "realnie". I myślę, że tak jest fajnie :) Podobnie jak np. umawiamy się na jakiś wyjazd większą grupą. Wszystko dla ludzi, tylko trzeba umieć z tego korzystać.

Gość fb jest cool
zwłaszcza dla pasjonatów i hobbystów szukających znajomych na całym świecie :) wspólne zainteresowania łączą bardziej niż 10 lat nauki w jednej klasie ;)

Gość piję różowe wino
dlatego ja mam od 3 lat ok 25 osób na fejsie i więcej nie potrzebuję. Po kiego grzyba mi chmara nic dla mnie nieznaczących ludzi, z którymi nic mnie nie łaczy i nie mam wspólnych tematów???