Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waka waka 2011

poranny seks? seks kilka razy dziennie?

Polecane posty

Gość lose control
ggrgw co ty za pierdoly piszesz od kiedy po fecie facetowi staje?ahahaha

Gość stasia 9090
ja nie moge pracować na akordzie,mam za dużo znajomych,wiecej luzu i chłopów,a praca pracy nie równa,wiecie że mi też sex po 10 godz pracy nie smakował,ale z biegiem czasu chłopy mnie przyzwyczaili,im nie przeszkadza to mi wcale,trafiają po zapachu.

Gość grgrgw
jesne ze staje moim obydwóm facetom stawał i mogli bzykać sie cała noc tylko nie mogli się spuscic..nie wiem kim jestes czy babka czy gosciem ale albo na takich trafiłas albo akurat ty nie mozesz

Gość czysta w domu a syf w gaciach
Laxigen wysyłam za zaliczeniem pocztowym (Czyści łagodnie, nie przerywając snu - naprawdę warto!)

Gość Masz racje autorko
full ludzi koloryzuje z tym seksem pozniej sie okazuje ze maja raz w miesiacu

Heh odrosty po nocy... A od czego mamy depilacje woskiem, cukrem, depilatorem? Hello! :D Ja tam lubię jak tylko się obudzę, przed snem, w środku nocy, przed pracą, po pracy :D pełen spontan ;)

No tak jak wyzej, po fecie staje, tylko ciezko dojsc, slyszalam ze po koksie jest trudniej, ale tez mozliwe:P

Gość siiiic
jedni maja sex co kilka godizn, a inni nie moga zaliczyc przez cale zycie :/ sic!!!

Gość ale masz problem usmialam sie
do lez jak tobie przeszkadzaja takie bzdurne rzeczy albo wiecznie jestes zmeczona to nie insynuluj ze sex o jakim piszesz u innych jest mitem nie wiesz co tracisz ale ale to twoj problem ktory sobie sztucznie stwarzsz

Gość gość
A ja z kolei z moim narzeczonym nawet 5 razy dziennie. Z rana oprócz budzika-mój seksowny przyszły mąż. Jak wracam z pracy czy po zajęciach mój napalony mężczyzna. A wieczorem, gdy wychodzę spod prysznica a mój mężczyzna dopiero tam idzie potrafię się podniecać i czekać na koniec Jego kąpieli cała mokra. Dodatkowo jak mamy wolne to kilka razy w ciągu dnia... ahhhhhhh! Polecam