Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metalowykot

Dobry ortodonta - POZNAŃ

Polecane posty

cześć! mam zamiar założyć aparat ortodontyczny w Poznaniu, dlatego proszę Was, żebyście polecili mi jakiegoś dobrego ortodontę w tym mieście. ( podajcie również ceny, jakie zapłaciliście za aparat). Byłabym wdzięczna za każdą odpowiedź! pozdrawiam! :)

osobiście polecam ortodontę W. Czopora, ma gabinet na Grunwaldzkiej tel. 696469187

Gość gość
Dobrych fachowców od leczenia kanałowego mają w Chilli Dent ( www.chillident.pl ). Ogólnie jest to dość skomplikowane leczenie, nie zawsze się kalkuluje je robić, a tutaj mają super skuteczność. Mi tak zęba odratowali. W miarę bezboleśnie, bez długiego czekania w kolejkach, nie było problemów żeby się umówić na wizytę pod wieczór, co ze względu na pracę mi najbardziej pasuje.

Gość gość
Znaleźć dobrego ortodontę, nawet w dużym mieście, to jest prawdziwe wyzwanie. Sama mieszkam w Wawie, ale pochodzę z Poznania i nawet rozważałam, aby właśnie w Poznaniu zacząć leczenie ortodontyczne, bo w Warszawie jakoś nie mogłam znaleźć gabinetu, w którym bym się dobrze czuła i w którym zaproponowano by mi sensowne leczenie. Po wielu konsultacjach, w wielu różnych klinikach i gabinetach, znalazłam jednak Rock Your Smile, www.centrum-ortodontyczne.pl, gdzie założyłam aparat. I jestem zadowolona! :) Problem z poszukiwaniami był związany z tym, że mam dość nietypową wadę, a dodatkowo nie chciałam nosić standardowego aparatu z metalowymi zamkami - są dla mnie strasznie nieestetyczne. Mam aparat lingwalny, coś takiego www.aparat-lingwalny.pl, zakładany na wewnętrzną stronę zębów, więc go nie widać. :)

Gość monika

Teraz w Poznaniu jest już Rock Your Smile 🙂 Ja właśnie założyłam tam aparat. Chodzę na Nordwida do dr  Kocent 🙂 Mogę śmiało polecić, póki co jestem bardzo zadowolona zarówno z przebiegu diagnostyki, jak i z planu leczenia, wszystko ma ręce i nogi 🙂 Cieszę się, że w końcu mam ten aparat, było to moje marzenie od lat 🙂

Gość olita87

Hej, i jak wrażenia z leczenia po pierwszych tygodniach leczenia? Mnie koleżanka wspominała o tym gabinecie Rock Your Smile na Norwida i powiem szczerze że też rozważam. Czy możesz napisać jaki masz aparat i jak wyglądają koszty leczenia w tym gabinecie?

Też mam zamiar założyć sobie aparat i tak szukam informacji, gdzie by można pójść... Dobre opinie ma ten gabinet Rock Your Smile z ul. Norwida, widziałam że działają też w Warszawie. Z tego co czytałam na stronie, to z góry ustala się całościową kwotę leczenia i płaci miesięcznie. Tak samo wiadomo, ile czasu potrwa leczenie. Mnie to bardzo odpowiada. Ktoś się wypowie jeszcze na temat tego gabinetu? 

Ja chodzę do Rock Your Smile i mogę szczerze polecić. Jestem pacjentką dr Kocent. Jest jak piszesz, wszystko się ustala na początku leczenia, jest szczegółowy plan. Gabinet ma bardzo dobre opinie nie bez przyczyny, naprawdę mają świetny personel i super podejście do pacjentów 🙂