Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiecha

fajnie mieć psa ? ja chce psaaa !

Polecane posty

od kilku dni oglądałam w internecie aukcje z psami. patrzyłam głównie na maltańczyki , shih tzu i mama sie zachwycała jakie to nie są śliczne a kiedy zapytałam czy sobie nie kupimy to poszło kazanie że nie. że tym sie trzeba zajmować i napewno nie! a ja sie napaliłam bo stała nade mną jak oglądałam te psy ii szukałam różnych informacji a ona nagle mi wyjeżdża z hasłem że NIE ! chciała bym psa cholera. nigdy nie miałam poza kotem i rybkami w akwarium. kot ciągle sie lizał po jajkach i drapał pazurami. pies jest lepszy . mieliście psa ? macie ? chcecie mieć ? zastanowiłam sie i stwierdziłam że dużo roboty z takim jakiego ja chciałam. takiego shih tzu trzeba czesać , mają jakieś oczka delikatne i trzeba codziennie przemywać .sama już nie wiem. zresztą nie pytam czy kupić psa czy niebo matka i tak mi nie pozwoli.raczej chciałabym żeby ktoś mi napisał że głupio mieć psa i wtedy może przestane być napalona na tego psa ?

Fajnie mieć psa, ja mam dwa ze schroniska. Są dla mnie częścią rodziny, dwa szczęścia :)

Gość chcesz na nim zarobić czy też
A ja mam 3 psy i nie wyobrażam sobie bez nich życia :) A matkę spróbuj urobić, ona się pewnie boi, że to na nią spadną dodatkowe obowiązki. Kup smycz, wstawaj codziennie o 5 rano i zapierdalaj wokół domu przez minimum pół godziny. Jak wytrzymasz tak przez miesiąc, to gwarantuję, że mama zgodzi się na pieska :)

Zostań wolontariuszem w schronisku. Zobaczysz jak to jest z psami i czegoś się nauczysz. A przy okazji okaże się czy to nie słomiany zapał i chcesz psa tylko na chwilę bo akurat się zachciało

Gość dupeczka z okieneczka
Najpierw napisz ile masz lat mniej więcej? Może kończysz w tym roku szkołę i pójdziesz na studia a mama musiałaby opiekować się pieskiem (dlatego powiedziała nie). Poza tym pomyśl sobie, pada deszcz, jest okropnie zimno i wietrznie a z psem trzeba wyjść a później go umyć (spłukać brud)...

Gość dupeczka z okieneczka
No i ja też mam psa (to tak dla ścisłości) acha i rano musiałabyś przed szkołą wstawać wakacje (pomyśl czy będziesz mogła go wszędzie brać, a jak nie czy jest ktoś kto się nim zajmie). Trzeba pamiętać o szczepieniach, odrobaczeniu, odpchleniu... to prawie jak dziecko (wychować łatwiej)

Gość chamica podwórkowa
pies szcza sra jak żre to pluje śmierdzi i chce na spacer akutat jak leci Na Wspólnej

Gość Bachamma
Ja mam psiora rasy nie wiadomo jakiej :P wcisnal mi go kumpel heh... w domu mialam masakre bo rodzice (glownie tata) kazal mi go oddac do schroniska walnelam scieme iz poszukam mu domu no i tak jakos sie przyzwyczail do kropy ze za cholere by jej nie oddal :D