Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiulkaaaa19

PRZEZ DWA TYGODNIE KAŻDEGO DNIA PO JEDNYM OWOCU

Polecane posty

Gość Asiulkaaaa19

Hej dziewczyny powiedzcie mi ile schudne przez 2 tygodnie jedzac kazdego dnia po jdenym owocu i do tego herbatki ziolowe i woda :)??

Gość annannannann
Zależy co będziesz jadła oprócz tego owocu.

Gość Asiulkaaaaa19
tylko sam owoc ;D nic wiecej i woda

Gość heeeehhhheee
ROTFL :D dobra podpucha :D

Gość dla Asiulki
Moja droga, nabawisz się tylko anemii i nic z tego nie będzie. Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, urodę, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy zastosować dietę surową owocowo-warzywną http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz link do filmu http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Gość oliwier lepieej
bez przesady z ta anemia. ja nie jadam prawie wcale miesa a duzo owocow codziennie i jakos anemii nie mam. moje dzieci tez!

Gość chyba nic nie schudniesz,
owoce maja b. duzo cukru, a taka dieta rozwalisz sobie metabolizm. Raczej przytyjesz