Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witaaamWas..!

Czy jest możliwość ciąży ?

Polecane posty

Gość witaaamWas..!
Bardzo dziękuje za pomoc wszystkim, spodziewałam się, że zostanę oczerniona i zwyzywana za głupotę. jak to na kafe.

Gość 098uio
ale głupia jeśteś ,pewnie po zawodówce tylko.nie wiesz jak się dzieci robi a bawisz się sexem.takie jak ty bezmyslnie płodzą dzieci,pod wpływem chwili i z braku edukacji o antykoncepcji.21 lat i dzieko haha ,w dzisiejszych czasach? no tak uczyc sie nie chciało ,do niczego w życiu nie doszło,zero ambicji...bachora kazdy głupi potrafi zrobic

Gość witaaamWas..!
Słuchaj ja rozumiem, że możesz mieć takie zdanie na mój temat chociaż mnie w ogóle nie znasz :) Nie założyłam tematu , zgadnij jaką szkołę skończyłam ? lub czy jestem gotowa na dziecko ? Więc Twoja wypowiedź jest zupełnie nie na miejscu :)

Gość witaaamWas..!
A uczymy się całe życie. I po to są takie strony, jeśli człowiek nie jest czegoś pewny, zawsze może szukać pomocy u kogoś z większym doświadczeniem :)

Gość lalallakkdd
Według mnie to, że dziewczyna pisze, że jest gotowa mówi tylko o jej dojrzałości. Zazwyczaj na kafe spotykam się z tematami, nie zabezpieczaliśmy się, wpadliśmy co ja teraz zrobię ? Matka mnie zabije, chyba muszę usunąć i tak dalej, i tak dalej, żałosne! Dziewczyna ma głowę na karku, chciała się dowiedzieć rzeczy których nie była pewna i to nie czyni ją gorszą, pytasz nie błądzisz ;) Jak zrobisz test koniecznie napisz wynik, pozdrawiam Cię gorąco!

Gość witaaamWas..!
Ok. Napiszę. Dziękuje i również pozdrawiam.