Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca

potrzebuje porady

Polecane posty

Gość praca

dostałam prace na peły etat, nie dlugo bede miala rozmowe z szefem na temat wyplaty , badan lekarskich , podpisanie umowy itd.. chodzi mi ogolnie o to czy na tej rozmowe mam zadawac pytania np. o to jak wyglada sprawa z urlopem wypoczynkowym z L4 z mozliwoscia zamieniania sie z pracownikami zmianami itd? czy darowac sobie takie pytania bo szef pomysli"ledwo zaczyna juz o urlopie mysli" ja nie mysle juz o urlopie poprostu chcialabym byc poinformowana co mi sie nalezy. Wiec jak pytac czy nie pytac?

Gość praca
w takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych

Gość praca
gdyby babcia miala wasy ok ale w takim razie skad sie tego dowiem? pracownikow tym bardziej nie zapytam... z tego co zdazylam zauwazyc podczas szkolenia kazdy kazdego obgaduje itd.;/

Gość a wpisz to w google
"rozmowa kwalifikacyjna - stach ma wielkie oczy" tutaj znajdziesz odpowiedzi na różne tematy związane z pracą

Gość praca
rozmowe kwalifikacyjna juz mialam ta rozmowa ma dotyczyc kwesti pienieznej i moich ewlentualnych pytan , dlatego tez zadaje wam to pytanie czy mam pytac szefa o takie sprawy jak urlop i l4 itd??

Gość praca
dzięki za pomoc, a teraz możecie spadać🖐️

Gość poczytaj kodeks pracy
:-O