Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dluuuugowłosadłuuugonoga

Ściąc włosy czy nie ?

Polecane posty

Gość dluuuugowłosadłuuugonoga

Jak myślicie faceci ? Kobieta z długimi włosami jest seksowniejsza czy niekoniecznie ? bo mam dylemat

Gość prawda stara jak świat
rób tak, żebyś TY się dobrze czuła i podobała sobie - wtedy będziesz się podobać innym!

Gość Wroclovianka
na razie pocieniuj, żeby były lekkie i puszyste... faceci niestety wolą długowłose...

Gość jbnfxn
nie każdemu dobrze w długich, tak samo jak nie każdemu dobrze w krótkich. Fryzjer Ci prawde powie :)

Gość Wicuś Trzepałkiewicz
jeżeli zetniesz choćby milimetr to wpadnę z Kałaszem i taką jadkę zrobię, że nawet kury będą fruwać na dachu stodoły , czy jasne ?

Gość Shavingman
Długie włosy są tak piękne że nie odmówię żadnej długowłosej jeśli mnie o coś taka poprosi, za bardzo zmieknę xD. Sa ozdobą każdej kobiety a niestety coraz mniej kobiet ma długie włosy ;( no cóż szkoda;\ Nie wiem co zrobiłaś w końcu ze swoimi włosami ale mój znajomy powiedział że każda długowłosa jest 100 razy atrakcyjniejsza(oczywiście w stosunku do swojej urody a nie do innej osoby) niż gdyby miała krótkie włosy. Niektóre są nawet piekne jako krótkowłose ale uważam że i tak długowłose są zdecydowanie piękniejsze. To takie kobiety perełki, idealne po prostu ;D