Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina23lataaaaaaaaaaaaa

Dlaczego ostatnio się tak czuje?..

Polecane posty

jestem ostatnio taka jakby ,,zamulona" nic mi sie nie chce.. siedze cały dzien przed kompem ,albo się ucze. Czuje się fatalnie boli mnie głowa i czuje się męczona mimo,że nic nie robie w zasadzie bo tylko siedze w domu.. nawet nie chce mi się na spotkania ze znajomymi wychodzić. nic mi się zbytnio nie chce. Poza tym mam poważne kłopoty z koncentracją ostatnio , czasem lapie się na tym ,że nie mysle nad tym co czytam i musze do tego wrócić..

macie też tak czasem?

Gość pogoda ja wiń
juz myslalam ze to koniec zimy

może i pogoda.. ale to wszystko mnie ostatnio dobija.. nawet z domu mi się nie chce wychodzić.. zamulam calymi dniami w tym akademiku i się ucze,albo siedze na necie.. moj dzień wygląda tak : koło 9, 10 wstaje bo nie mam już zajęc w sesji. siadam do kompa . za jakąs godz idę się myć i jem coś na śniadanie. potem sie ucze pare godzin z przerwami na komputer.potem wychodze cos zjesc . a potem znowu to samo i tak do poźnego wieczora.. czasem jeszcze ogladam tv z nudów..

No chyba ,że przyjedzie do mnie mój facet to mnie gdzieś wyciąga z tego domu ,albo mamy gimnastyke w łóżku :P ale jak go nie ma to.. może bym mogła gdzieś wyjść z kimś ,ale zwyczajnie mi sie nie chce