Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia-nie-dobra

KTÓRA LEPSZA?! DORADŹCIE

Polecane posty

Gość kiełbasiana panna
zdecydowanie 2

Gość misia-nie-dobra
tyle ze strasznie krotka dupke mi bedzie widac:(

Gość Wroclovianka
na urodziny, to może jakiś gorset sznurowany? z pończoszkami?

Gość kiełbasiana panna
no cóż... samą taką pokazałaś,, spytałaś która lepsza, to odpowiedziałam 1 mi się w ogóle nie podoba, wygląda na bazarową 2 też nie w moim stylu, ale z dwojga złego wolę tą

Gość Wroclovianka
no chyba, że masz się w tym ludziom pokazać :P

Gość misia-nie-dobra
no własnie ludziom;/ a koronke tak chcialam se strzelić bo mówił ostatnio że fajne są koronkowe... eh ci faceci czego to dla nich sie nie robi

Gość misia-nie-dobra
posłuży mi raz ;) tylko to koronkowa musi być:( jakos do 100

Gość Wroclovianka
na razie najlepsza :) tylko nałóż gacie z golfem pod spód ;)

Gość misia-nie-dobra
szkoda że nie jestem taka sexy jak te dziewczyny........................:D

Gość Wroclovianka
odpowiedni make-up i szpilki a będziesz jak one ;) tyle, że bez photoshopa :)

Gość misia-nie-dobra
ta jakaś taka zwykła..:(

Gość szkolnaklokarda
widac musi byc koronka, bo wazniejsze od wlasnego samopoczucia jest wazniejsza zachcianka faceta :o sory, ale dla mnie to glupota a ty zmierzasz w strone takiej co zatraci siebie na rzecz faceta. to ty masz dyktowac warunki co do swojej osoby, a nie on :o a on ma cie akceptowac taka jaka jestes jak mu sie bardzo jakis ciuszek podoba to niech sam ci kupi na wieczor spedzony wylacznie we dwoje. w zyciu bym nie ubierala czegos co mi sie albo nie podoba, albo jakikolwiek inny powod dla ktorego mi cos nie pasuje, tylko dlatego bo facetowi sie tak podoba :o jak mu sie beda podobac duze cycki to pojdziesz sie zaraz pokroic? a jak powie, ze lubi rude to sie farbowac? :o

Gość misia-nie-dobra
nie no cycki mam duże nie musze sie kroić.. to nie chodzi o to ze mi sie nie podobaja takie, tylko sa za krotkie a na allegro tylko takie sa.

Gość a chooj z walentynkami
no wlasnie rozumiem gdybys szukala czegos koronkowego na wieczor tylko we dwoje, ale sukienke z koronki bo on tak chce? bez sensu. lepiej kupic cos co ci sie przyda i co jeszcze zalozysz :P

Gość szkolnaklokarda
rob jak chcesz, byle ci w krew nie weszlo spelnianie zachcianek faceta ad. swojego wyglądu, bo jak facet wyczuje ze zrobisz dla niego wszystko to musiz byc bardzo niepewna jego uczuc i bedziesz tanczyc jak ci zagra, a on z tego bedzie jawnie korzystal i sobie ciebie owinie wokol palca.. taka ludzka natura. dlatego ja ze swoim wygladem robie to co mni sie podoba i ubieram sie tez w to co mi sie podoba. nawet jesli tez by mi sie koronki podobaly to bym sie specjalnie chyba inaczej ubrala, zeby sobie nie pomyslal ze ma na mnie jakikolwiek wplyw. a jak mu sie cos nie podoba to niech spierdala do takiej co nawet do pracy ubiera koronkowe kiecki. a z tymi cyckami to byl przyklad, jak masz duze no to dajmy na to jakby zapragnął malych :o