Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rththttyuyjuju

brak szacunku? co o tym myslicie??????????

Polecane posty

Gość rththttyuyjuju

Kiedy drogie Kobietki zauwazacie ze facet nie ma do Was szacunku? do tego pytania sklonila mnie pewna sytuacja. Moj facet wkurzyl sie na mnie ( choc tak naprawde nie mial powodu bo ja chce dla nas dobrze;/) i zakomunikowal ze idzie spac. napisalam mu zeby zaczekal ale on cisza- poszedl. zadzwonilam alen ie raczyl nawet odebrac. moim zdaniem to brak szacunku! bo powinen odebrac jesli juz ja do niego zadzwonilam i ze mna porozmawiac!;/ przez ta sytuacje zastanawiam sie nad zerwaniem ( o ile on pierwszy tego nie zrobi;/) nie hcce faceta ktory bedzie mnie ustawial, i bede musiala byc zalezna od jego humoru. bo mu sie zepsuje to juz nie raczy odpisac itp ;/

Gość rththttyuyjuju
najgorsze jest to ze go kocham, ale zaczynam zauwazac jego wady. gdy nie byl mnie jeszcze pewien i widzial ze umiem postawic na swoim to byl potulny i bal sie ze z nim zerwe, ale odkad powiedzialam mu ze go kocham ( on peirwszy wyznal mi milosc) to wszystko sie zmienilo ;/

Gość rththttyuyjuju
no wlasnie staram sie zmienic, ale w tej sytuacji to akurat on zawinil. mogl chociaz cos napisac, wyjasnic sytuacje na spokojnie, bo dobrze wie ze chce dla nas dobrze to on wolal isc. gdyby mial szacunek to by odebral telefon i wyjasnilibysmy sobie wszystko. mi sie wydaje ze on sobie mysli ze ja bede na kazde jego zawolanie! ;/ ma ktoras z was podobna sytuacje?