Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivonneeeee

kalectwo!!!

Polecane posty

Gość ivonneeeee

Mam rozmiar biustu 75D! Mam 1,68cm i waże 54kg...może waga przy wzroscie wydaje się odpowiednia, ale jestem bardzo drobnej budowy... Mój biust nie pasuje do reszty ciała!! Wstyd mi pokazywac się ludzio na oczy! O znalezieniu stanika w tym roziarze w mojej miejscowosci oge tylko pomarzyc.

Gość Awikoratia
a ja wogule nie mam biustu ! tez jestem kaleka

Gość ivonneeeee
oddam za free

Gość ivonneeeee
dokładnie!

Gość ivonneeeee
duży biust lubi tylko ten kto nie musi tego dzwigac i ten którego ten biust nie szpeci.

Gość ivonneeeee
I?? O matko! No to rzeczywiscie, nie będę już narzekała...

Gość ivonneeeee
no to nie rozumiem... Mój wygląda na większy... Może wydaje się taki przez to że jestem drobna...

Gość ivonneeeee
cos koło tego http://nocoty.pl/title,Ktora-gwiazda-ma-taki-biust-ZGADNIJ,wid,10834610,wiadomosc.html?ticaid=6ba31

Gość ivonneeeee
żadnego push up!!!! mam cieniuutki materiał tylko

Gość ivonneeeee
albo cos takiego http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://e.kaprysy.pl/ka92/c631c1d6002a47a24a17f897&imgrefurl=http://www.kaprysy.pl/6826/czyj-to-biust/&usg=__V43lsMMBMTUOKEeSbMdSJxb-s5w=&h=346&w=401&sz=22&hl=pl&start=201&zoom=1&tbnid=D-giAeokSSqP5M:&tbnh=136&tbnw=158&ei=gM44TaDCFJP34gahrLjICg&prev=/images%3Fq%3Dbiust%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26rlz%3D1T4ADSA_plPL382PL382%26biw%3D1259%26bih%3D756%26tbs%3Disch:10%2C4174&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=272&vpy=414&dur=3860&hovh=209&hovw=242&tx=128&ty=94&oei=Qs44Ta3oFsSytAbpxJX1Bg&esq=7&page=8&ndsp=26&ved=1t:429,r:1,s:201&biw=1259&bih=756

Gość ivonneeeee
pod 73 w 95

Gość laflizoooo
no widzisz, ogromny jest

Gość laflizoooo
hehe, bidna ivonneeee

nie jest. tez mam I i nie uważam żeby był ogromny, jest duży nie da się zaprzeczyć ale ogromny... Po prostu jeszcze myślisz starymi przekonaniami a- malutki b- mały c- średni d- duży e -wielki a dalej to juz mutanty. naucz sie odpowiednio dobierać staniki, tak by piersi trzymał obwód nie ramiączka, i kręgosłup nie boli i wygodniej i ładniej leży biust, po za tym unosi sie ładnie i przemieszcza we właściwe miejsce. No i przy kupowaniu pamiętaj że biust zgarnia sie spod pachy a nie spod biustu:P zgarnij tak w swoim staniku, mocno z pleców, zobaczysz jakie buły ci wyjdą, a obwód będzie na tobie wisiał i podjeżdżał do gór( tym samym piersi w dół)y. masz zły biustonosz.

Gość Wroclovianka
moje piersi są bardzo ciężkie, przez co się garbię... w biuście mam ok. 116cm, a rozmiar biustonosza muszę mieć 75 (ew. 80, ale wtedy niestety biustonosz nie podtrzymuje moich "skarbów")... ciężko mi znaleźć miseczkę, która nie będzie wyglądała jak spadochron, a jednocześnie będzie dobrze dopasowana i nic nie będzie z niej "wypływać" :/

Gość Wroclovianka
także Twój biust to nie kalectwo, a dar od niebios ;)

Gość Wroclovianka
85

Gość Wroclovianka
87 zależy od centymetra :/

Gość moim zdaniem, że tak skromnie
Kalectwo to jest łuszczyca, a nie kurde duże cycki. Na duże cycki przynajmniej jakiś chłop poleci, a z łuszczycą nawet na basen nijak iść :O