Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivonneeeee

kalectwo!!!

Polecane posty

Gość Wroclovianka
mogą być ładne, ale nie ma za dużego wyboru w kolorach... króluje biel i czerń... raz udało mi się dorwać cielisty :P a po za tym, są te okropnie seksowne, minimum 2 centymetrowej szerokości, ramiączka :P heheh :) także drogie panie nie ma co sie załamywać :) należy się zaakceptować i szczęśliwie żyć ;)

Gość Wroclovianka
łuszczyca faktycznie nie wygląda najlepiej... zależy jeszcze w jakim miejscu się ją ma... niestety Polskie społeczeństwo jest niewyedukowane i patrzą na łuszczyka jak na trędowatego, który w każdej chwili może ich zarazić :/

Gość moim zdaniem, że tak skromnie
No otóż to! Już olać ten basen, ale nawet w autobusie czy w pracy się gapią i krzywią (na przedramiona na przykład) I już słyszałam temat "o takiej jednej pani, co miała UWAGA liszaje..." !!! No kurwa, pardon le mot, miałam ochotę ugryźć babsztyla, który mi to "po koleżeńsku" opowiadał. :O :O :O Czuję się jak śmieć z taką skórą :O

Gość Wroclovianka
ciesz się, że nie masz na twarzy :) a tak swoją drogą, to smarujesz się jakimiś sterydami? czy sobie odpuściłeś?

Mam, ale na gębie (natłuszczonej jak kostka smalcu) pod makijażem tak nie widać. Smaruję, smaruję, na szczęście dobrze reaguję na cygno, więc walę ile wlezie, póki działa. Ale jak mnie czasem trafia, tak bym chciała w krótkich spodenkach i polatać... No wiem, że nie odróżni, dlatego jak tylko mogę od razu mówię wszystkim, że mam Ł, nie coś innego, staram się obracać w środowisku, gdzie najpierw sprawdzą, że to niezaraźliwe, nim przestaną odbierać ode mnie telefony. Ale wiadomo, się człowiek frustruje. Za to staniki wreszcie dobrałam idealnie, okazało się, że rozmiar wybierałam dobry, tylko krój miseczki zły! :)

Gość Wroclovianka
no cóż... jeżeli człowiek sam się nie zetknie z tym problemem (w rodzinie czy wśród znajomych) to żyje sobie w błogiej nieświadomości... no nic :) chyba czas iść spać :) dobranoc! :*

Dobranoc mieszkanko mojego ulubionego miasta w Polsce :D

Gość Wroclovianka
to też jest moje ulubione miasto ;) pozdrawiam

Gość kghop
A propo luszczycy znam faceta ktory mial spore wykwity na rekach brzuchu nogach , zaczol chodzic na solarium na jakies slabe lampy ktore pomagaja temu schorzeniu nie wiem dokladnei jakie musisz zapytac w solarium albo dermatologa i bardzo mu pomoglo , wczesniej probowal wszystkiego diety , sterydow , masci ale nie bylo az takich efektow jak po solarium

Gość o taktakk
kulturalna, nie wiem jak wygladasz i ile masz wzrostu, ale inaczej wygląda takie 65 i na kobiecie 175, 70kg wagi a inaczej na 165 54kg.. no sorrry!!!