Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olisiek

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość olisiek

Witam, panikuję, więc proszę o obiektywną opinię. Seks był w okolicach 10 dnia cyklu. Zabezpieczamy się tabletkami anty(biorę je w zmodyfikowany przez lekarza sposób, ale podobno tak ma być) i na wszelki wypadek prezerwatywą. Wczoraj lub dziś powinnam dostać okresu, ale poza typowymi objawami (bolące piersi, "niespodzianki" cery) nie boli mnie brzuch ani nic. W przeciągu ostatniego miesiąca przechodziłam zapalenie pęcherza, piłam bardzo dużo wody z cytryną (wit. C). Czy to możliwe, że okres przesunie się z powodu choroby albo dużej dawki witaminy C(słyszałam, że tak może być) pomimo brania tabletek i sztucznego cyklu? Czy mam się o co martwić?

watpie zeby byla mozliwosc ciazy. a co to znaczy, ze "biorę je w zmodyfikowany przez lekarza sposób" ??

Gość olisiek
Biorę Yaz, ale tak, jak gdyby to było Yasminelle. Po prostu biorę 21 tabletek i robię przerwę. Lekarz twierdzi, że nie ma różnicy, bo to tabsy tej samej firmy, działające na tej samej zasadzie.

Gość olisiek
Dodam, że biorąc je, widzę zmianę w swoim cyklu, jest równiutki, nie ma żadnych problemów, więc wydaje mi się, że tabletki działają ok...

Kazdy organizm reaguje inaczej. mi okres "spóźnia" sie z powodu idiotycznych powodów... choroba i jakis antybiotyk..., nadmiar alkocholu w ciagu ostatnich paru dni.., stres..., jakieś wieksze przezycie... itd.

Gość nie prawda że wszystkie się
tak bierze.

Gość olisiek
@ewelka - Yaz bierze się 28 tabletek bez przerwy. Czyli nie mam się o co martwić?