Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona obywatelka

J. Kaczyński robi z Polski i Polaków pośmiewisko

Polecane posty

Gość Wawcia Idiot
Nie, idioto! Zanim zaczniesz nawracać na swoje "bogi", naucz się pisać po polsku i logicznie. Nie potrzebujemy nauczycieli po 6 klasach.

Gość Wawcia Idiot
""a ja nie chodze do kosciola nie wierze w boga nie mam beretu" Za takie coś to uczeń 3. klasy dostałby maksimum 2, czyli mierny.

Gość Wawcia Idiot
Nie "sie" tylko "się", parazycie!

teraz o przecinki sie bedziesz klocic?? :D widzisz jaki idiota jestes nie masz argumentow to przyjebales sie do tego jak pisze :D:D

Gość ps. sprawdz na tvn24
nie mam ani TVN, ani RM, ani TR Wam, ani niczego innego, cudaku!

tak sie zdenerwowales ze az o mnie temat zalozyles :D:D no to juz spokojnie nie bede cie wiecej meczyc bo jeszcze sie obsikasz i bedzie glupio to wygladac.

Gość jakie przecinki?
"teraz o przecinki sie bedziesz klocic", dziecko internetu!

okej odpalam adasia nie bede zaprzatac sobie glowy jakims forumowym deklem ktory jest zakochany w platformie:D a jak sie o cos go spytac to beeeeeeee dupaaaa nie wiem !! bububububu

Gość TO zatrważające ! lub
Obywatelka sprawdza na czyjąś "prośbę" nastroje społeczne. Otóż są one takie: jakie to przygnębiające, kiedy czyta się wypowiedzi osób takich jak autorka topicu (jeśli to nie prowokacja). Niestety, ale świadczy to o jej kompletnym braku świadomości na temat podstaw polityki i tego jakie zmiany zachodzą aktualnie w świecie i jakie konsekwencje tego tragicznego zdarzenia jakim był Smoleńsk, możemy już obserwowac. Czy naprawdę ludzie nie mają pojęcia, co tam się stało? Czy naprawdę wierzycie, że to był zwykły wypadek????? Polska miała jakiś czas temu wielkie szanse by nie byc na marginesie Europy, ale zostały one zlikwidowane w Smoleńsku. Zacznijcie sięgac po różne materiały, są dostepne w sieci i zacznijcie myślec!!!!!!!! Nie jestem fanatyczną PIS-u, ale nie wstydzę się tego, że jestem Polką. Analizując to , co się dzieje dookoła, nabieram przekonania, że był to zamach zaplanowany i przeprowadzony z zimną krwią!!! Dodam, że jestem osobą wykształconą, wyjeżdżającą często zagranicę... Nawet tam, nikt nie wierzy , że ot "spadło się prezydentowi Polski, bo leciał kupą złomu , a za sterami siedziała banda idiotów". I jeszcze jedno, uważam, że jest to jedno z najważniejszych zadań polskiego rządu ustalenie przyczyn tej katastrofy. Czy napad na Polskę w 39 roku tez Was guzik by obchodził??????? A Powstanie Warszawskie??? Smoleńsk to wydarzenie takiego właśnie kalibru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość co to za rozhisteryzowana
moherowa kurwa? :D do psychiatry śmiecie

Gość język miłosci
co to za rozhisteryzowana moherowa k**wa? do psychiatry śmiecie

nie rozhisteryzowana, tylko świadoma :)

Gość język miłosci
tylko co tu krasc jak wszystko zostalo ukradzione?

Gość język miłości
to Rydzyk :D

Gość język miłosci
podszyj sie pod podpaske swojej starej cwoku

Gość język miłości
ukradną radio bossowi z Torunia i jego aktywa w Rosji :D

Kamecha ma rację. Wystarczy poczytac o otoczeniu Pana Komoruskiego i czyich interesów pilnuje Pan Tusk.

Gość język miłosci
Kamecha ma rację. Wystarczy poczytac o otoczeniu Pana Komoruskiego i czyich interesów pilnuje Pan Tusk. zapewne Polaków

Gość język miłości
"podszyj sie pod podpaske swojej starej cwoku" ślepy/a? to Twój nick jest niewłaściwy, siostro/bracie :D

Gość język miłości
A wszystko to... bo Ciebie kocham i nie wiem jak bez Ciebie... mógłbym żyć :D

Gość co to za rozhisteryzowana
od słuchania świrów sa psychiatrzy, spierdalać moherowe śmieci do lekarza a nie zatruwać umysły zdrowym 🖐️

Gość Fanka Pana J.Kaczyńskiego
Nigdzie na całym Świecie nie zginol prezydent z żoną i swoja świtą 93 osoby to mało?kto za tym stoi?ludzie jestescie ślepi!!!!!!!!!!!!!to był zamach zabili ich i teraz PO może spokojnie robić co chce pod dyktando Ruskich(to co PUTIN każe).To już nie jest Polska!!!!!!!!Żyjemy w czymś co nie jest Polską tylko marionetą sterowaną przez ruskie władze rękami PO!!!!!!Ludzie przebudzie sie nim okaże się że Polski nie ma na mapach ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość język miłości
chodź (choć) pokaże Ci... czym moja miłość jest dla Ciebie zabiję Komoruska, Putina, CzarnegoNegra i Benia :D

Gość meszugene
śmieszne jest to, że mohery nakrecają całymi miesiącami, ba! nawet latami agitkę w sieci ponieważ to bezrobotne ścierwa kalekie na rozumie to są w necie w przytłaczającej wiekszosci zresztą wiekszość zdrowych ludzi już się wysrała na wypociny tych urojeniowców przyjdą wybory i znowu psychole dostaną w pysk :D szkoda ze się ich nie diagnozuje, nie mieliby praw wyborczych 🖐️