Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce chce chce chce

Kiedy polscy faceci zaczną się fajnie ubierać ?

Polecane posty

Gość chce chce chce chce

Bo poki co widze dno i żenade moze z 10 % panow fajnie wyglada reszta - szkoda pisac :O ciuchy z bazarów , te same szmaty z Croppa, Reservda i innych sklepwo dla małolatów :O jestem załamana czemu w polskiej tv nie ma brytyjskiego programu - jak sie nie ubierać ? :O

Gość 32423423423423423423
a ty za to ubierasz sie od armaniego co ? pewnie biale kozaczki i mini bez majtek

Gość na moim przykladzie ci powiem
to Ci wspolczuje jacy faceci Cie otaczaja,bo ja widze na codzien wielu ,znam jeszcze wiecej ,ktorzy fajnie sie ubieraja,sa pachnacy,zadbani i wcale wtedy nie musza byc superprzystojni by sie podobac kobietom:)

Gość na moim przykladzie ci powiem
poza tym dodam,ze moda angielska jest straszna.To Angole ubieraja sie jak lachmaniarze,kewstia gustu jak widac.Dla mnie wygladaja niechlujnie i niezadbanie,nie podoba mi sie taki styl

Gość chce chce chce chce
armani nie jest drogi jesli kupuje sie ciuchy z poprzednich kolekcji lub na wyprzedazach ale co moze wiedziec o tym osoba ktora chodzi w butach z ccc :D

Jak facet w Polsce się fajnie ubierze, to od razu jest wyzwany od "pedałów". Smutne realia. Mnie najbardziej odrzucają dziady w niemodnych jeansach, koszulach włożonych w spodnie i kurtkach w sraczkowatym kolorze. Mężczyźni o siebie nie dbają, to żałosne. Wśród młodych jest trochę odważnych perełek na szczęście. Mój eks był taki, zwykle wszyscy się na nas gapili jak na widowisko. Polska jest zacofana.

Gość 32423423423423423423
dajmi kase to sobie kupie lepsze ciuchy. Czekaj a moze nie kupie co innego a reszte zachowam

Gość dzientelmen
to podaj jakieś konkretn przykłady jak mamy się ubierać? wrzuć zdjęcia, linki strojów które chciałabyś widzieć u facetow zważ na to, że są też tacy co nie mają grubej kasy na ubieranie się na bardzo bogato.

Gość yke
niestety musze sie zgodzic , nie chodzi tu o marki ,ale o nieumiejętnosc dobioru kolor ,stylow itp - na ulicach szaro ,buro - te same kolory czarny,szary,sraczkowaty zielony, brazowy , faceci kupują biale buty a potem ich nie myją - ufajdane w błocie ,albo na odwrot - ciemne by sie nie brudziły -a wyglądają jak u emeryta .

Gość no i ja tez chce wiedziec
ja tez chce wiedziec !! pokaz foty :)

Gość Kamila XXX
Poscy faceci boja sie wygladac inaczej niz ich koledzy

Gość bardzo mily chlopak
przejedz sie w lato do Chalp to zobaczysz ladnie ubranych

Gość to jaki styl się komuś podoba
to też jest kwestią gustu,więc wklej zdjęcia,jak powinien ubierać się według ciebie ktoś fajnie,

Gość chce chce chce chce
Gość nieubrany
daj mi na to kase to się bede tak ubieral :O 🖐️

może się okazać,że to co dla ciebie jest fajnym stylem,dl innej osoby jest stylem cudacznym lub pedalskim,wklej jakieś foty,żebyśmy wiedzieli o czym mówimy,

Gość baby same nie wiedza co chca
u nas to nie przejdzie zaraz bedzie gejem

Ubrania,które są na czwartm i ostatnim zdjęciu są niezłe,w życiu bym nie ubierał tego co jest na pozostałych.

Chyba,że zmieniłbym orienatcję.

Gość yke
i typowe podejście polskich facetow :D autorko - mentalnosci ludzi sama nie zmienisz , chyba ze masz wtyki w TVN-ie :D

Gość jedno ale....
no wlasnie kto mi da kase na to ? wkleilas zdjecia reklamowe , i tanie to napewno nie jest a po drugie : gdyby ktos normalnie wygladający sie tak ubral to i tak pewnie bys na niego uwagi nie zwrocila bo nie ma twarzy modela :O pokaz normalne zdjecia albo idz stad :D

Poza tym co cię obchodzą faceci ,którzy się ubierają tak a nie inaczej,możesz ich olewać i znalezc sobie jakiegoś metroseksualnego.

Gość dzientelmen
większość tych strojów jest dla przeciętnego faceta nie do przyjęcia... teraz autorko może podasz przykłady na fotkach jak facet ma się ubierać na lato? to wyjaśni wiele jaki masz obraz faceta i jego szyku. pewno będą fotki dziwaków z japonkami na nogach :P

Gość Kamila XXX
Nieubrany - to wcale od kasy nie zalezy tylko od odwagi i umiejetnosci dobierania rzeczy. Na fleka pewno Cie stac. A jak na fleka to i na innego typu rzeczy.

Gość elfffka24
zgadzam sie z ''jedno ale....'' ciuchy dobiera sie rowniez do urody , polscy panowie w wiekszosci wygladaja inaczej niz ci na tych zdjeciach , zakładajac na siebie takie ubranka tylko się osmieszą - beda wygladac gorzej niz jest teraz mam wrażenie ze masz max 20 lat , radze szukac chlopaka wsrod gimnazjalistow - niektorzy sie tak ubieraja ;)

http://i2.pinger.pl/pgr126/53a9f8db0023fbb64c15edb0 Tylko to jest dla mnie do przyjęcia z tego zestawu, w zasadzie stylistycznie, nie ma tu niczego, czego na ulicy nie widać i czego sam nie noszę między innymi, chociaż oczywiście, materiał, sposób uszycia, marka robią swoje. Reszta jest dla mnie nie do przyjęcia, bo po prostu mi się nie podoba. To co tam się powtarza, to jak dla mnie ohydne zapinane swetry i kamizelki, których w takiej czy innej formie od dziecka nienawidzę i ogólnie jakiś szmatławe wrażenie, jedno nałożone na drugie, bo sobie projektant tak wymyślił. Nie przekonuje mnie to. Z homoseksualistami mi się to nie kojarzy, jedynie z przypadkowo zestawiony ciuchami z second-handów i chyba taki był zamysł projektantów. Tu pasek idiotycznie przewiązany, tam kusa marynareczka i tak dalej. I nie przesadzaj, że na zachodzie wszyscy faceci tak się ubierają (tak to znaczy śledząc na bieżąco modę) bo większość po prostu ma to w dupie, a lepsze ubrania mają bo generalnie mają więcej pieniędzy.

Gość jedno ale....
no wlasnie co to za moda na te durne sweterki ?:D moj dziadek cos takiego nosi , matka od małego zakladala na mnie takie szmaty , ja je w autobusie zdejmowalem - bo wstyd bylo sie w czyms takim pokazac - jak stary pryk :D te marynarki tez mi sie nie podobają - nie wiem gdzie ty mieszkasz ,ale ja sporo ludzi widzialem w czyms takim - i co w tym fajnego ? jesli mialbym wybierac to: http://i2.pinger.pl/pgr476/fbdafbc1002c672a4d 209e93 i http://i.pinger.pl/pgr495/b8666066000c7a154c15ec60 reszta jest paskudna ,kiepski masz gust :D

Gość Kamila XXX
Super te ciuchy co wkleilas i na pewno fajnie by nasi faceci w tym wygladali. Na ulicach widze w 90 procentach: dzinsowe kurtki, kurtki fleki(czarne badz zielone z pomaranczowa lub czarna podszewka) porty do kolan albo skofrzane kurtki i dresy:O obuwie wylacznie sportowe😢