Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce chce chce chce

Kiedy polscy faceci zaczną się fajnie ubierać ?

Polecane posty

Dodam jeszcze, że jakbym miał się tak ubierać na co dzień, to wolałbym przerzucić się wyłącznie na porządne garnitury, za którymi nie przepadam, ale przynajmniej miałbym poczucie, że jeśli są dobrze dobrane, to wszystko jest ok.

to sa zwykłe ciuchy ... Tylko modele fajni i to was rajcuje :) Na waszych chłoptasiach założę sie że zbyt fajnie by nie wygladały

Gość jedno ale....
regres - otoz to ! :D gdyby spotkala takiego goscia ,ubranego w stare szamty albo dres - to by jej to nie przeszkadzalo :D

Gość Kamila XXX
Przeszkadzaloby

Nie noszę przykrótkich spodni do kolan. Nie noszę prawie butów typowo sportowych. Nie noszę dżinsowych kurtek, nie noszę dresów. Kurtki skórzane są dla mnie ok, tylko zależy JAKIE i z czego. Skóra skórze nierówna, nierzadko imitacja jest lepsza od prawdziwej, nie mówiąc o fasonie i uszyciu. Kurtka flek, to nawet nie wiedziałem co to jest :D i okazało się, że wiem o co chodzi ale nazwy nie znałem. Generalnie fason nie jest zły ale mnie się już dawno opatrzył. Mam coś podobnego ale nie z nylonu, którego nie lubię i bez podszewki w jaskrawym kolorze.

Mam kolezanke pracuje w Salonie Hugo Bossa w Katowicach i przyszła do niego pewnego razu kobieta ze swoim mężem Maż ok 40 ,lekki brzuch , trochę łysiny i owa żona pokazuje fotę garnituru z reklamy Hugo Bossa ... Kolezanka przynosi garnitur mąż przymierza i nagle żona ... Ale ten garnitur nie jest taki sam jak na fotce reklamowej .... A moja koleżanka na to :D Ale mąż nie jest modelem :D:D:D:D padłem w sklepie i nie mogłem sie powstrzymać od smiechu z 10 min gdybyście widzieli minę tej żony szok

Gość azdajica
autorko- ja juz wielokrotnie chcialam zalozyc taki temat! faceci w polsce to masakra (i nie, nie mowie tego z punktu widzenia polki-emigrantki pracujacej w anglii, lecz z punktu widzenia osoby podrozojacej, spostrzegawczej i znajacej sie na rzeczy) statystycznie: dobrzego ubranego faceta na ulicy w Polsce widuje srednio raz na 2-3dni (jednego oczywiscie) ktos tu pisal, ze to zalezy w jakich kregach sie obracam - widocznie nie zrozumial tematu. Chodzi o to, ze przecietny polak w wieku (20-35) na ulicy wyglada strasznie. I mysle, ze tu zajmujemy 1.niechlubne miejsce w Europie.

Gość Kamila XXX
http://wyhacz.gazeta.pl/Wyhacz/1,88542,5301467,Zaplacimy_wiecej_za_wywoz_smieci.html Oto to kurtczysko flek, cale osiedla ubieraja sie w tego lumpa, jest jeszcze wersja czarna. Chetnie gachy zakladaja do niej porty moro albo luznie sztryksy lub teksasy. Obowiazkowo wiszace lancuchy. Leb na lyso, zapijaczone oczy i niekompletnie uzebienia. Czesto smierdza brudem i papierosami.

Gość azdajica
a to wszystko dlaetego, ze polacy sa bardzo konserwatywni i to przeklada sie i na ich "psudo styl. \ Regres- cos w tym jest, ale uwierz mi Ci faceci tez nie sa nie wiadomo jak przystojni - kwestia stylizacji. kazdy facet moze polepszyc swoj wyglad o 60% fryzura i doborem obran - ot, taka prawda

Gość Kamila XXX
http://www.google.co.uk/imgres?imgurl=http://cokupic.pl/i/c_big2697819.jpg&imgrefurl=http://cokupic.pl/produkt/FLEK-Kurtka-bez-kolnierza-zielona&h=437&w=582&sz=59&tbnid=LFBUupYRNs3ZNM:&tbnh=101&tbnw=134&prev=/images%3Fq%3Dkurtka%2Bflek&zoom=1&q=kurtka+flek&usg=___cOyumUa8VFiZ6-UPG_GMRYfywE=&sa=X&ei=wWY5TfXQE4u3hAeaw8WhCg&ved=0CDIQ9QEwAw Sorry tu jest ta kurtka tamten linka jest zly

Oto to kurtczysko flek, cale osiedla ubieraja sie w tego lumpa, jest jeszcze wersja czarna. Chetnie gachy zakladaja do niej porty moro albo luznie sztryksy lub teksasy. Obowiazkowo wiszace lancuchy. Leb na lyso, zapijaczone oczy i niekompletnie uzebienia. Czesto smierdza brudem i papierosami. " radzę zmienić towarzystwo bo może byc nie wesoło...

Gość azdajica
*pseudo nie musi byc nie wiem jak dobrze ubrany, moze nawet korzystac z "bezpiecznych rozwiazan" mnie poprostu razi: typowy polak : swinski blondyn czerwony na gebie i sportowych szortach reeboka, dlugich bialych skarpetach tej samej firmy (tu sa tez inne wariacje), bialych adidasach do biegania wielkim t-shirtie itp albo jeszcze bardziej ekstremalnie - z saszeta na biodrach, lancuchem i slyyny zestaw skarpety+sandaly

Gość Kamila XXX
Wstyd sie z takim pokazac, jak jest tak ubrany a u mnie na osiedlu prawie wszyscy tak laza. Do tego maniery(pluja pod siebie, bluznia i wszyscy sie ich boja bo sa bardzo agresywni). Za kogo tu wychodzic, z kim sie umawiac?

powiecie w koncu co dla was znaczy "dobrze ubrany" ? Czy bedziecie tylko wymieniac przystojnych aktorów?

Gość Kamila XXX
Regres - to nie jest moje towarzystwo. Nie ponizaj mnie. Tak po prostu wyglada 90 procent meskiej czesci mojego osiedla. Ci pod 30tke tez tak wygladaja :O

Gość azdajica
facet wystarczy zeby mial 2 pary (dobrych dzinsow, ktore dobrze leza) kilka podkoszulek 2-3 fajne bluzy, 2 koszule fajne buty sportowe i eleganckie i wystarczy na poczatek, tu nie chodzi o kase, bron Boze nie chce najezdzac na facetow, bo przyznam i jest duzo takich Pan, ale to juz nie na ten topic :D

Tak po prostu wyglada 90 procent meskiej czesci mojego osiedla. Ci pod 30tke tez tak wygladaja" w jakim miescie jest taka dzielnica gangsterska? :D

Gość azdajica
to ze dresy tak wygladaja to juz trzeba sie z tym pogodzic i nie jest to glowny temat. chodzi o to, ze "zwykli "faceci nie potrafia sie ubrac, nie maja swojego stylu

facet wystarczy zeby mial 2 pary (dobrych dzinsow, ktore dobrze leza) kilka podkoszulek 2-3 fajne bluzy, 2 koszule fajne buty sportowe i eleganckie i wystarczy na poczatek" nie kumam o co ci chodzi? :D naprawdę ... Przeciez to co piszesz ma chyba kazdy polak :D

Gość Kamila XXX
Regres - To Centrum Mody Meskiej to Lodz

chodzi o to, ze "zwykli "faceci nie potrafia sie ubrac, nie maja swojego stylu" a jaki to zwykły facet? :D dla ciebie

No to ja znalazłem lepsze przykłady w sieci, bardziej gustowne. Zgadzam się ta kurtka jest okropna i takiej nie mam. azdajica Niczego z tych rzeczy nie noszę i nie uważam się za jakiś ewenement, chociaż faktycznie, dużo jest takich facetów. Czy ja mam zacząć narzekać na kobiety? Może te słynne baleriny do obcisłych spodni :D bo niby to było, czy jeszcze jest lansowane przez ludzi bez gustu, którzy nazywają siebie projektantami, stylistami.

Regres - To Centrum Mody Meskiej to Lodz" czyli szewc bez butów chodzi ;)

Gość jem serek:)
Regres - dobre ! :D moja znajoma wygrala w pewnym konkursie sporą ilosc gotowki i podobna sytuacja - postanowila wyglądac ''bogato'' i ekskluzywnie , wgrała do telefonu ogromną ilosc zdjec - chodzila po wszystkich sklepach ...w koncu sie obkupila rzeczami podobnymi jak na zdjeciach - efekt ? wiadomy :D:D:D:D

Gość azdajica
tak, kazdy, ale chodzi o jakos i o kroj!!!!!!!!!!!! bo ktos tam zarzucal, ze trzeba miec duzo kasy, zeby byc dobrze ubranym i to jest moja odpowiedz, ze bzdura, ze wystarczy doslownie kilka "szmat"" i to niedrogich a potem polacy maja roszczenia dot. wygladu kobiet itp jak chca fajna kobiete, sami musza wygladac fajnie - bolesne i prawdziwe nie chodzi tu o wzrost o twarz o nic tylko o caloksztalt

Gość azdajica
zwykly - przecietny, wiekszosc meskiego spoleczenstwa, nie wliczam tu lumpow i milionerow poprostu- zwykly-normalny, moze uzylam zlego okreslenia. taki, ktory trzyma srednia pod kazdym aspektem oprocz ubioru

tak, kazdy, ale chodzi o jakos i o kroj!!!!!!!!!!!! bo ktos tam zarzucal, ze trzeba miec duzo kasy, zeby byc dobrze ubranym i to jest moja odpowiedz, ze bzdura, ze wystarczy doslownie kilka "szmat"" i to niedrogich" To jak w końcu ? zdecyduj sie ... pasuje ci T-shirt 1) np Tommy Hilfiger 2) np Made in China z bazaru od Wietnamca z Chin :P ?