Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce chce chce chce

Kiedy polscy faceci zaczną się fajnie ubierać ?

Polecane posty

Gość ja słucham takiej
azdajica autorko- ja juz wielokrotnie chcialam zalozyc taki temat! faceci w polsce to masakra (i nie, nie mowie tego z punktu widzenia polki-emigrantki pracujacej w anglii, lecz z punktu widzenia osoby podrozojacej, spostrzegawczej i znajacej sie na rzeczy) Faceci nie są takimi jebanymi pustym narcyzami i bezdustownikami jak kobiety. To wy się nie potraficie ubrać, wyglądacie jak wieśniary, dziwadła i chuj wie co jeszcze. Nawet nie wiecie że dobrze ubrany facet to zawsze facet ubrany w garnitur !!! Jebią też nas jak ubierają się zachodnie jebane cioty z jajami wielkości kaszy gryczanej

Gość nigdy nie zwiaze sie z polakie
m :O to wsiury nie mezczyzni:O

Gość ja słucham takiej
punkt dla regresa Regres -racja , w wawie nikt na dziwny wyglad nie zwraca uwagi - w najwiekszych miastach podobnie Tylko w myślach każdy mówi sobie "co za pajac", "co za pedał", "co za szmaciarz" itd :)

Gość hahhaha
różowy sweterek i białe spodenki najlepsze :D typowy nowobogacki :O

Gość trekekeke
ja słucham takiej - moze i chodzisz w garniturach ,ale z ust a raczej z klawiatury bije buractwem :D:D ze wsi zawsze mozna sie wyprowadzic, ale wies z czlowieka nie wyjdzie nigdy :D

Gość ja słucham takiej
Kto wymyśla taką modę dla facetów i kobiet ? Kreatorzy mody -PEDAŁY JEBANE. Te pedały od mody bardzo łatwo manipulują kobietami, ale nie facetami :) Chyba tak już jest na świecie, że kobiety mają skłonność do uległości a faceci do panowania nad kobietami ;)

Gość z których krwi
były już fotki obrazujące to jak Wy kobiety wyobrażacie sobie "dobrze ubranych" facetów. może teraz pora na zdjęcia "porażek ubranionych " wg Was z uzasadanieniem?

Gość Kamila XXX
ja slucham takiej - jesli myslisz prostaku ze dobrze ubrani nosza tylko garniaki to jestes w bledzie:D

Gość azdajica
a co, facet dobrze ubrany to niemeski ?!?! Ty chyba prawdziwego mezczyzny jeszcze nie okusilas :D dokladnie, to musi byc wywarzone: facet dobrze ubrany, co nie znaczy, ze ma spedzac godziny przed lustrem i uzywac wiecej kosmetykow niz ja

Gość azdajica
ja slucham takiej --> prawda w oczy kole? co Cie tak boli? heh nie wyzywaj mnie od wiesniar bo to smieszne, nawet nie wiesz jak wygladam. "dobrze ubrany facet to zawsze facet ubrany w garnitur" bez komentarza :D znam wielu mezczyzn (polakow, hetero) , ktorzy twierdza dokladnie to samo.

Gość azdajica
z ktorych krwi--> dobre, czas na porazki :D ja niestety musze leciec ale wpadne tu jutro :)

Gość Kamila XXX
ja slucham takiej - a moze wkleisz linka do jakiegos fajnego meskiego ubioru wg. ciebie? Tylko nie lumpy ktore nosisz na codzien typu drechy i fleki albo szare swetrzysko zezarte przez mole tylko cos co zakladasz na specjalne okazje np. do kosciola na msze na 11

Gość Sylwia188
-->azdajica Pisząc, że facet powinien być męski oznacza, że powinien fajnie, interesująco się ubierać i kusić ale MĘSKO, TYPOWO MĘSKO. Nigdy nie zaakceptuję widoku ''faceta'' ubranego w obcislych ''rureczkach'' ktore sama noszę i lubię, oraz mocno różowych i śliczniutkich bluzeczkach i kolorowych apaszeczkach na szyjce :/. Ja potrzebuję mieć z boku silnego, przystojnego mężczyźnę, a nie wypicowaną laleczkę na pokaz. Co do Polskiej płci męskiej i stylu ubioru zgadzam się, jest zupełnie ''zaniedbany''.

Gość Sylwia188
lubie dostawac w ryj od meskich facetow lubie jak bluzga chla piwsko o tak

Gość twisted love
Macie trochę racji kobiety, że my faceci nie mamy stylu. Napiszę jak ja się ubieram. Potrafię założyć bluzę z kapturem, gdy jeżdzę na rowerze albo uprawiam jakiś sport. ...a tak na co dzień to zależy od pory roku. W lecie zakładam zawsze t-shirty albo rozpinane koszule z krótkim rękawem. Bardzo lubię chodzić w sportowych marynarkach, pod spodem jakiś t-shirt albo koszula. Do tego dżinsy o prostym kroju i czarne sportowe buty. Żadne rurki, dzwony ani inne pedalskie biodrówy nie wchodzą w grę. Lubię też chodzić w koszulach z długim rękawem, czasami w jakiś swetrach. W garnitur ubieram się rzadko, tylko jeśli muszę. Ja bardzo lubię taki sportowo-elegancki styl.

Gość Kamila XXX
Ty powyzej wpierdalaj z tego tematu stary kastracie

Gość aqsqwdwqd
gooraaaaaaaaa

Gość ferdydurke gombrowicx
stroje pedalskie - rurki, kolorowe sweterki - są passe

Gość ferdydurke gombrowicx
pedolskie ciuchy typu rurki, kolorowe sweterki, apaszki są passe. może niedługo faceci powinni się malować i nosić biustonosze? Facet powinien ubrać się w porządną koszulę czy spodnie moro a nie jakieś ciuchy upodabniające go do kobiety. :(

Gość sylweskrin
ja ubieram się niemal zawsze na czarno- jestem metalem. ciekawe czy tutejsze kobity lubią takich panów ps. myję sie regularnie i nie mam przetłuszcznonych włosów :P

Gość zaciekawiony babami z kafe
slabe te ubrania. niech ktoras da jakies inne linki.

Gość azdajica
boze- kto powiedzial o spodniach-rurkach?! i apaszkach?! to rozumiecie pod "dobrym strojem" hahaha czlowiek napisze o stylu, a oni od razu, ze apaszek nosic nie beda :D

Gość azdajica
i oczywiscie, ze facet ma byc meski, kto powiedzial, ze nie? tylko, ze dobrze ubrany facet to nie oznacza ze jestzniewiescialy. ja np. lubie meskich, facetow, nieogolonych brunetow. tylko, ze musi byc DOBRZE ubrany :)

Gość azdajica
sylweskrin -> uwierz mmi, ze to jest 100000000000000000000 razy lepsze niz typowy polok z saszeta ;)

Gość bezguscie totalne
trzeba bylo od razu mowic ze dla ciebie autorko najlepszym stylista jest jacykow...to nawet nie wysilalabym sie zeby przeczyatc twoj temat... a poza tym wole faceta z sieciowek, wygladajacego jak facet a nie, spedalone cos bez wyrazu bleeee

Gość komu sie chce szukac i dawac
jakies linki z ciuchami :O:O

Gość azdajica