Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce chce chce chce

Kiedy polscy faceci zaczną się fajnie ubierać ?

Polecane posty

Gość jem serek:)
tommy wcale nie jest drogi ;) wystarczy nie kupować tyle piwksa i papierosów ;)

To zwykły przeciętny nie ubierze się tak, jak faceci z tych pierwszych linków, bo wyglądaj po prostu ohydnie i śmiesznie. Dobrze dobrać ciuchy do sylwetki i zgrać je stylistycznie to juz jest zadanie nie do wykonania dla wielu ludzi! Nie tylko mężczyzn, także kobiet, co widać wokół. To tak jak z tym garniturem o którym napisał Regres :D Ludzie patrzą na ubranie ale nie na to jak w tym wyglądają. Poza tym my w Polsce zawsze przerabiamy modę o ileś lat do tyłu i nie mamy skłonności do radykalnych zmian.

Gość Kamila XXX
Przeklete pragnienia - na pewno masz racje jednak jest ich bardzo wiele tych gachow wiec podczepilam to pod ten temat, ze wzgedu na ich ilosc:O W Poznaniu widzialm sporo dobrze ubranych mlodziencow wiec nadzieja jakas jest:)

Gość azdajica
przeklete pragnienia- wi8em, zgadzam sie i napisalam juz, ze duzo jest takich Pan, tylko to nie jest temat glowny. dziewczyny w polsce tez wygladem w sensie stylu nie grzesza. ale faceci, uwierz mi sa na gorszej pozycji. bo kobiety przynajmniej sie staraja i nosza sie wg.nich "modnie"tj. z kilkuletnim opoznieniem, ale niewazne a typowy polak wierzy w mode polska- ponadczasowa :) ja rurki (spodnie) mialam jakies 6 lat temu w polsce, ggdzie nikt sie nie odwazyl (nawet slyszalam komentarze na ulicach) pozniej przyszedl BUM i wszystkie dziewczyny zaczely to nosic. ludzie lubia sie stapiac w tlumie i tyle nie maja potrzeby aby byc oryginalnym. to przykre. ja sobie pozwalam oceniac facetow, bo mam do tego podstawy - jestem atrakcyjna i dobrze ubrana, i chcialabym, zeby polscy faceci tez tacy byli. i to chyba tyle

tommy wcale nie jest drogi " to zalezy jak dla kogo Ale maja jakosciowo dobre materiały

Gość Kamila XXX
http://www.next.co.uk/shopping/men Prosze kliknac w linku na MEN tam sa kategorie TSHIRT CASUAL COATS itp. to sa jak najbardziej ok ciuchy dla wspolczesnego mlodego mezczyzny:D

Gość jem serek:)
to nic nie da ;) Polacy ogolnie są przewrazliwieni na swoim punkcie, o wygladzie nie wspominając... ubieraja sie tak jak ich koledzy , z jakimi przystajesz takim sie stajesz :classic_cool:

ludzie lubia sie stapiac w tlumie i tyle nie maja potrzeby aby byc oryginalnym. to przykre." Oryginalnym to mozesz być na Nowym swiecie w Wawie w Mielcu na ulicy 1-maja albo w Starachowicach na ul.Kwiatowej będziesz mierzona wzrokiem od góry w dół niektórzy cie palcem wytkną inni zrobią ci fotę :D weź to tez pod uwagę

Gość azdajica
wystarczy pojsc do fryzjera i tym razem nie zarzadac fryzury 2mm do czaszki i kupic kilka fajnych ciuchow i jest git

Gość Kamila XXX
Jem serek:) - zgadzam sie z Toba calkowicie

ja sobie pozwalam oceniac facetow, bo mam do tego podstawy - jestem atrakcyjna i dobrze ubrana, i chcialabym, zeby polscy faceci tez tacy byli. i to chyba tyle" nastepne pytanie do ciebie na 2 tamte nie odpowiedziałas Co dla ciebie znaczy dobrze ubrana?

Gość punkt dla regresa
Regres -racja , w wawie nikt na dziwny wyglad nie zwraca uwagi - w najwiekszych miastach podobnie ale co ma zrobic ktos z malej miejscowosci ? Jem serek - tu sie z toba zgodze , moi koledzy ubieraja sie w pierwsze lepsze ciuchy z croppa , ja wyskocze z moimi pomyslami ,wysmieją mnie i tyle :D

Autorko nie wiem z jakiego zaścianka pochodzisz, ale ja widzę mnóstwo facetów ubranych tak jak na zdjęciach które pokazałaś. W przeciwieństwie do kobiet w Polsce to właśnie faceci częściej odważają się mieć swój styl. Niestety jak ktoś jest zdeklarowanym punkiem, czy metalem to nie będzie się nosił tak jak się Tobie podoba, to samo z prawdziwymi skate'ami, mają swój styl.

Gość punkt dla regresa
kanciastoporta - mozesz zdradzic gdzie mieszkasz ?:)

Gość thange
Nie może być po prostu dobrze dobrana koszula, jeansy? ;D

azdajica Ciekawe czy mnie uznałabyś przynajmniej za faceta z którym nie wstydzisz się pokazać na ulicy :D Przyznaję rację, mnie też razi wiele z tego co wytykałyście. Kiedyś jeszcze była moda na krótkie spodenki z jakiejś takiej dzianiny, czegoś elastycznego i faceci chodzili w tym po mieście, latem i prezentowali zawartość swojego krocza. Myślałem że się porzygam :O Ja mam raczej dobre oko do jakości materiału i sposobu uszycia, co kończy się zazwyczaj frustracją przy czytaniu ceny z metki :D A co do skórzanych kurtek. Była i chyba jeszcze trwa moda na takie ohydne bazarowe kurtki, białe z licznymi napisami, z fatalnej imitacji skóry z byle jak przyszytymi wstawkami i napisami, których oczywiście jest od cholery. Nawet mój kumpel, który ma dużo pieniędzy sobie to kupił :D Nie takie miałem na myśli. Jakiś czas temu po usilnych poszukiwaniach kupiłem za 200 zł czarną kurtkę, oczywiście nie z oryginalnej skóry, ale imitacja całkiem ładna, o dość prostym kroju i bez ani jednego napisu, zapinaną na zamek. W jakimś sieciowym sklepie ale to nie cropp, czy tego typu, nie pamiętam. I myślę, że wygląda ok. Nie jest ekstrawagancka ale też nie jakaś jak zdjęta z podtatusiałego pana. Do dżinsów idealna.

Gość Kamila XXX
Przeklete pragnienia - to super ze masz taka kurtke, na pewno fajnie w niej wygladasz

czasem Trójmiasto, czasem Białystok. Ale studiuje i pracuje w branży artystyczno - kulturowej więc może ma to jakiś wplyw na to z jakimi ludźmi przebywam i jakich spotykam na co dzień.

Gość thange
A Big Star czy Puma, ewentualnie Nike? Nie są aż taką strasznie drogą marką... :)

Gość chce chce chce chce
jestem z Gdyni ,a nie pipidówy :D Ja takich jak na zdjeciach nie widze , widzialam jedynie w stolicy naszej polszy. Młodzi to albo dresiarze albo sk8, punki, metale , itp - ich sie nie czepiam - to nie moj ''target'' Napisaliscie ,ze to faceci szukaja nowych stylow : gdzie ?? W centrach handlowych tłumy do jednych i tych samych sklepow : Cropp , Reserved , Reporter , H&M ,Deichmann i slynne znienawidzone przezemnie CCC - rozumiem ,ze ktos nie ma kasy ,ale litosci ubierac sie jak choinka - bo ta bluzka mi sie podoba ,nic do siebie nei pasuje , nie potraficie skomponowac fajnego zestawu - i wiecznie brudne buty 😠

Kliknąłem w ten link i poza tym, że nie lubię koszul polo, to mam sporo takich t-shirtów. Nie widzę w tym nic szczególnie dziwnego. Tylko, że ja raczej szukam rzeczy bez napisów, chyba że jakiś mi się spodoba. A co do fryzury na 2 mm. Są tacy, którzy nie mają wyboru :D

Gość thange
I z pewnością można coś dobrze tam dobrać ;D :) Czy jakąś koszulkę z koszulą, czy bluzę, która będzie miła w dotyku ;P Bo osobiście te proponowane ciuchy parę stron temu niezbyt mi do gustu przypadły.

Gość Kamila XXX
Szyc jest znanym aktorem i ubiera sie tak ze wstyd

Gość chce chce chce chce
Gość Kamila XXX
3 link super kurtka 4 link super szara koszula 8 linka fajny zestaw Wg. mnie

Gość hhhhhnnn
wg mnie dwa ostatnie linki sa najcieksawsze :classic_cool:

Gość Kamila XXX
I dwa ostatnie linki sa super, zgadzam sie

To jest dla mnie nie do przyjęcia zarówno pod względem fasonu jak i tych kretyńskich pasków. Dla mnie w tym jest coś dziecinnego. http://i.pinger.pl/pgr318/dad493a000179875499fc496 Fason tej kurtki aż mi oczy niszczy. Nie znoszę czegoś takiego. http://i2.pinger.pl/pgr68/8249e9d40005cbba49a31bb6 To jest ok, oprócz tych pasków :p http://i2.pinger.pl/pgr90/551189620002d44d49a3f77e To także, fajnie zestawione i te paski dobrze się komponują bo są cienkie. http://i2.pinger.pl/pgr258/56ccc7d900284a0749a4ec17 No mniej więcej ale ja nie lubię raczej kurtek w typie ramoneski, wolę taki bardzo tradycyjny krój a la lotnicza z lat 30, 40, 50 http://i.pinger.pl/pgr386/7308660b00191a5449ac013c Przecież to mniej więcej moje ciuchy :D http://i2.pinger.pl/pgr362/341249b0000d580949ab7373 🖐️