Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce chce chce chce

Kiedy polscy faceci zaczną się fajnie ubierać ?

Polecane posty

Gość Zajebisty polski mężczyzna
mi tata kupil na swieta ksiazke kwasniewskiej co i jak ze stylem i wiekszosci takich wdzianek jak tu zamieszczacie to ja tam nie widzialem... generalnie to sobie patrze i oceniam co laskom sie podoba ale powiem wam ze normalny facet nie zrobi z siebie cyrkowca zeby sie wam przypodobac... Zdanie kobiet o modzie to ja traktuje jak fochy. Srać trzeba na to i robić swoje. Nie zrobię sam przed sobą pajaca tylko dlatego że dziewczyna tak chce. One same nie wiedzą czego chcą i są bardzo zmienne. Kupują po 50 par niby zajebistych ciuchów które za kilka dni okazują się niefajne. Potem chodzą tylko w kilku ciuchach a reszta leży w szafach. Ja mam kilkanaście ciuchów, chodzę we wszystkich i nie nudzą mi się.

Ja mam kilkanaście ciuchów, chodzę we wszystkich i nie nudzą mi się. Popieram,mimo ze baba jestem...Po cholere wydawac mnostwo kasy na cos,co bedzie w szafie lezalo odlogiem,jak mozna kupic mniej ciuchow,ale porzadnie i konkretne,i w nich chodzic,bo przeciez i tak zaklada sie najczesciej te ulubione.Takie samo zdanie mam o butach,dodatkach i kosmetykach.

Ta "chce chce chce chce" to widać że jakieś pojebane dziecko opóźnione w rozwoju umysłowym, bezguście oglądające programy dla przygłupów. Gdyby dziewczyna na randce powiedziała mi że wojewódzki jest ogólnie spoko, albo że ogląda tym podobne programy z takimi "fajnymi" ludźmi to bym od razu wyszedł z lokalu i jej kazał zapłacić za siebie. To by była nasza ostatnia randka.

co do zapachow to ja uzywam 2 (szary boss i le male) no i oba wybraly laski... :) a ze przypadly mi do gustu... :D :o

Gość może jestem nie na czasie, ale
juz wole, żeby facet się ubierał bardziej normalnie niz na tych fotkach pokazanych na pierwszej stronie... Może to dobre dla 16-latka, który idzie z kolegami na spacer.... Zdecydowanie elpsza jest klasyka, nawet z elementami pokazującymi fantazje i oryginalność człowieka....

Zaj**isty-ale my tutaj nie o tym,czy Wojewodzki jest spoko,a o ciuchach i o ogolnie tzw.modzie Wiem, ale nie wytrzymałem i musiałem skomentować tą porytą "chce chce chce" ;)

Klasyka ma to do siebie że się nie nudzi

Gość dfdsdesase
Tak naprawde to malo ktora kobieta wie czego tak naprawde chce. A jesli nawet tak twierdzi to i tak nie musi to byc prawda.

Tak naprawde to malo ktora kobieta wie czego tak naprawde chce. A jesli nawet tak twierdzi to i tak nie musi to byc prawda. Dlatego mam duży dystans do zdania kobiet, a nawet swoją kobietę pilnuje w jej modzie.

Gość dfdsdesase
Rany jakie one potrafia byc zmienne. Nie bierzcie sobie calkowicie do serca to co one mowia. Dzis podoba im sie to, jutro cos innego. Ubierajcie sie w to w czym czujecie sie dobrze i nie przejmujcie sie tym bardziej zdaniem autorki ktora ma 22 lata. To jeszcze malolata i 20 razy zmieni jej sie gust, podejscie do zycia.

20 razy to ona dziennie zmienia zdanie na każdy temat. Gdybym wszystkie zachcianki i fochy kobiet miał spełniać to bym kurwa na pewno w psychiatryku wylądował.

offerma to ciul-owszem,wiem czego chce.Ps. mam iphone,ale nie merdam nim ludziom przed nosem:O,ani markowymi kosmetykami,ani ciuchami (nie mam szaf pelnych ciuchow np.od Versace-to tak na marginesie.Nie kupuje ciuchow takich firm,bo uwazam to za przeplacanie.Zreszta,nie wszystko "top end" jest ladne albo praktyczne:) ).Swiecenie metkami i obnoszenie sie z firmami to raczej objaw ukrywanych kompleksow;) Jak ktos rozpisuje sie o okularach (bluzce,spodniach,butach,zegarku itd....) od tego czy tamtego projektanta,to zawsze nasuwa mi sie na mysl pytanie,czy mozg tej osoby tez jest "od Armaniego".Moja mama kiedys dobrze powiedziala,ze nie sztuka jest wydawac pieniadze na np.ubrania-wazna jest umiejetnosc zachowywania sie normalnie,czyli nie obnoszenia sie z tym:) Tak swoja droga tym,ktorzy (ktore:P ) skupiaja sie przez wiekszosc czasu na tym,jaki kolejny zapychacz szafy kupic,gratuluje "problemow";) :P

Gość dfdsdesase
Widze, ze nie glupi jestes. Ok milego popoludnia wszystkim:)

rybka akwariowa ---- czasem mi sie zdarzy... :) :P a tak w ogole to zobaczcie sobie taka stronke: http://thesartorialist.blogspot.com/ koles od kilku lat robi foty fajnie ubranych ludzi. tylko ze fajnie nie zawsze oznacza dobrze wiec sa rozne zdjecia... ;) hahaha... :) i mozna sie ubrac np tak: http://1.bp.blogspot.com/_qjpwnPW4c1o/R9U_U3ni4XI/AAAAAAAADFA/ZtbE5KrUjE8/s1600-h/PSPCweb.jpg potem wyhaczyc sobie laske ubrana tak: http://4.bp.blogspot.com/_qjpwnPW4c1o/R-I7s2QgbkI/AAAAAAAADJE/Ba-ODcQqxDA/s1600-h/A-Different-Day,-Delhiweb.jpg i co... tez wszyscy by sie na miescie ogladali... :D

Gość zbereźnik nie wiem gdzie
mieszkasz ale skończ się tu ośmieszać wsioku, idź lepiej na inny topik :P:P:P

Gość może na dworcu głównym jako
bezdomny co ? :D

Gość kjhgjkljh
Trzeba miec dla kogo sie ubierać. Napewno nie dla leniwych dziwek, które sie puszczają ze smierdzacymi arabusami i czarnymi małpami :)

Gość do dupy wsadz sobie tego diora
i bossa . Nikt nie pozna ze to firmowe.

Gość azdajica
bmw i audi to ten sam target jak i szorty reeboka na codzien :o Wy drodzy faceci oczekujecie od dziewczyny zeby byla: ladna, zgrabna, zadbana i dobrze ubrana. Ok, macie prawo i tu Was rozumiem. Ale dlaczego w takim razie my-kobiety nie mamy prawa oczekiwac tego samego od mezczyzn? Chcecie, zeby dziewczyna byla pociagajaca i seksowna. A uwazam, ze wlasnie takie dziewczyny tego samego oczekuja od facetow. Mnie nie podniecy facet ubrany w obciskajace na dupie proste dzinsy z kolekcji z 2005r... z szarym swetrem wpasanym do tych ze spodni czy tez w wielkim T'shirt-cie... wiec? tak to juz jest. ladni i atrakcyjni wiaza sie z wlasnie takimi. a atrakcyjnosc to nie tylko piekne rysy twarzy, ale i styl, fryzura i wspominany tu ubior. Nie mam racji?

Gość azdajica
kjhgjkljh -> dokladnie, choc rasistka nie jestem, wiem o co chodzi. i dlatego ubierajcie sie dobrze dla kobiet z klasa.

Gość azdajica
poza tym tu sie zgodze z Panami : Olivier Janiak to dla mnie pedalski typ faceta, w ogole nie jest meski.

Gość raz sie zlituje i dam linki
azdajica oo widze ze jestes. nie jestem z Krakowa, a Ty zajmujesz sie troche moda czy to tylko takie Twoje male zaintereswoania?

Gość spieradalać z tym jebanym
allegro :O:O