Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce chce chce chce

Kiedy polscy faceci zaczną się fajnie ubierać ?

Polecane posty

Gość do offerma
kupujesz w galariach handlowych czy zartujesz:D czyli nie jest tak zle :D

Gość do offerma
pisali ze buty kupujesz w ccc a tam sa chinskie podroby:D w kazdej galerii jest new yorker - niedroga siec mozna tam kupic meskie koszule w krate " fishbone " - nie szmaca sie :D jak mozesz to kupuj w h&m albo tam :D drozszych nie bede podawac:D

ona reklamowala tez wode arctic... przyznam sie ze skutecznie, caly czas ja pije... :D ps. jeszcze tu jestescie zboczki??! pewnie tak jak ja macie sesje i kafe jest idealna wymowka... :D

Gość do offerma
z chinskimi podrobami mi sie wymsknelo :D offerma zgadza sie z ccc i deichman niestety to prawda to samo jest z :firma wysylkowa :bon prix":O odradzam - szmaty po 1 praniu a buty rozpadly sie po 2 tygodniach

Gość do offerma
wystarczy dac ekstra modelki w bon prix i laski sie niestety nabieraja to samo robia inne firmy

o to widze ze sie podniesli, ale dalej pisze w upadlosci ukladowej... bez przesady, takie obcisle cos?? :D leeee... :)

Gość do offerma
ten co podales moze byc bo ma ciemniejszy odcien ale trzeba byc cholernie chudym :D inaczej nie ma sensu go kupowac :D

poczekajcie... moze zrobmy tak ze troche sie przedstawmy bo moze sie okazac ze celujemy nie w ten desen... :D ile masz lat instruktorko meskiego ubioru?? :) a tak w ogole to ciekaw jestem czy wy wolicie sportowy styl czy taki bardziej elegancki bo ja zupelnie nie umiem sie zdecydowac a jak widze dziewczyny to podobaja mi sie i te sportowe i te eleganckie... hahah ale zryta dynke mam... :D :P

AŁTORKA TO PEDAU :D no nareszcie nie czuje sie samotny... :D myslalem ze tylko ja te pedalstwo widze ale dobrze ze jest ktos jeszcze... :D hahaha... :)

ale w sumie... jak taki stroj powoduje ze laski sa gotowe isc do obory to w sumie czemu nie... :D moze kupie sobie jeden taki komplet... :D:D:D

Gość do offerma
oferma ta biala jest oki ale powtarzam - trzeba byc bardzo sczuplym :D wszystko obraca sie wokol tego czy ktos potrafi za male pieniadze dobrze sie ubrac wiem ile zarabia przecietny polak dlatego nie bede rzucac linkami z pokazow haute couture :D

Mój ostatni facet ubierał sie nieziemsko , miał jeba*y tak doskonały gust , że wszystkie baby się za nim ogladały ...no ale dziś mnie zostawił , więc nie będę miała wiecej okazji aby z dumą dotrzymywać mu kroku na ulicy :P są faceci , którzy mają gust ...ja na samych takich trafiałam....:classic_cool:

Gość do offerma
zbereznik raz zrob eksperyment i ubierz sie w podobne rzeczy laski naprawde leca na takich :D uwierzcie

Malutka_w_szpileczkach90 no to wez cos wiecej powiedz moze fote bez twarzy pokaz... az ciekaw jestem... :)

do "do offerma " predzej dostane wpierdol od chlopakow na Cargo niz dojde w tym do centrum... a tak swoja droga czesc z linkow ktore dalyscie bylo ok, a czesc nadaje sie tylko do klubu i to tylko dlatego ze jak gosciu ubiera sie dziwnie to jak zabraknie tematu do rozmowy to mozna pogadac na temat tego co ma na sobie... :)

zbereznik ---> swoją czy swego niedoszłego męża? :P Kochany , jak mnie zostawił to jego zdjęcia w strzepach zostały , a to co na pececie już dawno w koszu , dodać mogę , iż oproznionym ...aj ale nie ma co ...nie dosc , ze ciacho , to w dodatku gust rodem z wybiegu mody w Paryżu...istna perełka chodząca:P

na co mi twoje zdjecia... stanika nie zaloze... :P hahahaha... no chyba ze z wawy jestes to moze bylby jakis sens.. :D :P

Gość do offerma
oferma dobrze wiesz ze wiekszosc polek bedzie nawet z knurem zeby tylko mial siano :D ja spadam a wy sobie pomiziajcie dalej :D

Malutka_w_szpileczkach90 ale ja do arkadii chcialem a ty tylko o jednym... :D hahaha... :) a tak na przyszlosc ja rzadko chodze, nawet z laska... :P :)

ty zalozysz stroj zakonnicy ja ksiedza i bedziemy udawac zakochanych kupujac przy tym jakies sexy ciuchy... :) hahaha... :P

Gość Insomnia Deux
Matko boska, co za gejowo (te ubrania z pierwszej strony). To ja już wolę dresy i niechlujstwo! :D

Gość azdajica
uwierzcie mi, ze sa kraje z jeszcze wiekszym homofobicznym nastawieniem (kraje bylej Jugoslawii itp) a jednak faceci ubieraja sie tam z wiekszym stylem. takze nie dopisujcie sobie kochani mezczyzni ideoologii do tego, bo wyglada, ze szukacie wymoki. przystojny, dobrze ubrany facet nie ma kompleksow i nie balby sie, ze ktos nazwalby jego ubior (jak tu okreslacie) "gejowy" fajnie, ze przynajmniej niektorzy faceci na tym topicu sa zainteresowani:)

przystojny, dobrze ubrany facet nie ma kompleksow i nie balby sie, ze ktos nazwalby jego ubior (jak tu okreslacie) "gejowy"" pewnie :) w warszawskiej Organzie :P bo w Mielcu na ulicy byłby wyśmiany

Gość azdajica
ale umowmy sie: wysmiany przez kogo? sami sobie odpowiedzcie