Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce chce chce chce

Kiedy polscy faceci zaczną się fajnie ubierać ?

Polecane posty

Gość azdajica
hej :) no wlasnie, mijamy sie, no, ale obowiazki... chcetnie bym tu zagladala czesciej. Nie zajmuje sie moda, choc przyznam, ze zwsze lubilam byc dobrze ubrana(przynajmniej w moim mniemaniu:D) : odrozniajac sie od tlumow, ale bez przesadnych udziwnien. Skad Ty jestes?

Gość raz sie zlituje i dam linki
teraz mam troche czasu zeby popisac, wieczorem nie bardzo. pracuje w agencji modelek- juz niedlugo upadlej, za pare miesiecy, gora 2 bedzie koniec. jestem z gornej Polski ;) pisalas o spodniach rurkach ktore nosilas duzo wczesniej zanim weszly w obieg, dlatego pytam. ja tak samo nosze wczesniej o jakies 1,5 roku ciuchy ktore beda modne za jakis czas. jak sie nie mieszka w Wawie to lepiej sobie odpuscic takie cos. ;)

Gość azdajica
no prosze, czyli jednak ta branza :) tak, pamietam spodnie rurki w LO (to byla pierwsza klasa) wszyscy na mnie dziwnie patrzyli, a w ostatniej wszystkie dziewczyny wlasnie rurki nosily :D spodnie ze spuszczonm stanem tez mialam dluuugo przed reszta i "jakie to niekobiece i jakies teksty z pielucha :o te wlasnie osoby teraz je nosza) to samo z legginsami, doslownie ze wszystkim. A jesli chodzi o mode to lubie strone Looklet. Jesli mozna spytac na czym dokladnie polega Twoja praca?

nie ma czego zazdroscic bo na selekcji, mam dosyc wmawiania ze ktos ma schudnac kiedy wyglada jak przyslowiowy szkielet. to ktos od czarnej roboty, szukam juz czegos nowego. nie podaje miasta bo jeszcze jakis psychol :D no wiesz, za duzo sie tu juz naczytalam. kafe to masa wykolejencow. w Krakowie mozesz sobie pozwolic na takie "ekstrawagancje", nikt Cie nie bedzie mierzyl wzrokiem od gory do dolu jak mnie,kiedy jestem w trasie w mniejszych miescinach:D ubior Polakow to dla mnie jeden wielki bajzel, ale przy ich wyplatach nie mozna wymagac fajerwerkow w tej dziedzinie. moze raz na tydzien widze kogos na kim moge zawiesic oko ;)

Olivier Janiak, racja, mnie tez nie pociaga. jak juz to bardziej Maciek Zien:)musze sie zwijac. pozdro.

Gość azdajica
uwierz mi, i w Krakowie w centrum miasta zdarzalo sie, ze mnie mierzyli wzrokiem. juz nawet slowacy sa lepiej ubrani :o zgadzam sie, na kafe nawet nie warto dyskutowac o modzie... :( trzymaj sie :)

>Mnie nie podniecy facet ubrany w obciskajace na dupie proste >dzinsy z kolekcji z 2005r... z szarym swetrem wpasanym do tych >ze spodni czy tez w wielkim T'shirt-cie... zabawne to... :D

Gość Oj macie macie prawo
"Ale dlaczego w takim razie my-kobiety nie mamy prawa oczekiwac tego samego od mezczyzn?" Macie prawo oczekiwać tego od nas :D a my mamy prawo tego nie spełnić i ubierać się po swojemu :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zbereźnik jest jak offerma
w tym topiku :O:O:O:O:O:O

Gość Oj macie macie prawo
Ja się ubieram ciągle na czarno (nie jestem metalem), ale wyglądam w tym fajnie. Moja dziewczyna to akceptuje, a mi nie przeszkadza że nie odróżniam się w tłumie. Widocznie wszystkim Polakom się podobają takie kolory :D

Gość lol21345678908765
Cóż ja jestem w klasie maturalnej i lubię się dobrze ubrać,ale jak przyjdę w sportowej marynarce, to już się gapią jak na pedała an nim nie jestem :D Przy okazji chciałem się was zapytać panie o mój zestaw na lato http://4.bp.blogspot.com/_qjpwnPW4c1o/SI8PNLael-I/AAAAAAAAD0I/JCstjN4YEBU/s400/6238ShortsMocsweb.jpg http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQN_zLvCUetiePR1eec3akqpLzaJlZRF_iHn_Zv2GvVrX3mOiXjOQ&t=1 http://blog.kitchener.ch/files/__qjpwnpw4c1o_sh3vcn6o2vi_aaaaaaaadtw_bdfrvaznisu_s1600_6188shorts1web.jpg Podoba wam się taka opcja?

Gość lol21345678908765
Drugi link to tylko ten koleś całkiem po prawej :)

Gość azdajica
lol1234... -> zestawy sa calkiem calkiem :)

Gość Kamecha.
spierdalać :O

Gość azdajica
oj macie macie prawo -> idac Twoja logika wlasnie tacy mezczyzni z gory skazani sa na pasztety (i tak wlasnie jest :D:D:D !!!!! bo facet wygladajacy tak jak opisalam u atrakcyjnej kobiety NIE MA ZADNYCH szans. wiec jak wolicie./

Gość chce chce chce chce
Kamecha niec dziwnego że żadna cie nie chce

Gość Kamecha dawaj jakieś linki głą
bie , zobaczymy w czym chodzisz wsioku :P

Gość kamecha nie da bo kupuje w
lumpie ;)

Gość Kamęcha
mam wszystko ze szmateksu :classic_cool:

foty z linków od autorki są genialne i zgadzam się że Polacy mogliby w swym stylu nieco się upodobnić do Zachodu; chłopcy tam robią wrażenie w znacznej mierze dzięki ciuszkom właśnie; nasi chłopcy poprawiliby sobie w ten sposób zdecydowanie notowania u pań; poza tym faceci: nie wstydźcie się clekko obcisłych spodni czy marynarek - macie piękne ciałka więc pokażcie je;) tylko zaściankowcy pomyślą że to gejowaty styl; kobietom na pewno się to spodoba, a chyba na ich opinii bardziej wam zależy; z drugiej strony, rozumiem że takie ciuchy są u nas w cenach zachodnich, które często nie przystają do polskich zarobków :(

Gość hfhfhdhf
Na kafe same wieśniaki :D

Gość do Kamecha
zaraz wstawimy twoja fote ta z prysznica to zobaczymy kto sie bedzie smial :D

Gość azdajica
:D hahah

Gość widziałaś fotę kamechy tą z
łazienki?:D

Gość hahaha haha
oj macie macie prawo -> idac Twoja logika wlasnie tacy mezczyzni z gory skazani sa na pasztety (i tak wlasnie jest !!!!! bo facet wygladajacy tak jak opisalam u atrakcyjnej kobiety NIE MA ZADNYCH szans. wiec jak wolicie./ hahaha haha, też się ubieram normalnie i na brak ładnych dziewczyn nie narzekam. może jesteś tylko przeciętną dziewczyną w twoim mniemanu ubraną atrakcyjnie ? pamiętaj że ładnemu we wszystkim jest ładnie

Gość widziałaś fotę kamechy tą z
kamecha nie denerwuj się tak :D

Gość hahaha haha
foty z linków od autorki są genialne i zgadzam się że Polacy mogliby w swym stylu nieco się upodobnić do Zachodu; chłopcy tam robią wrażenie w znacznej mierze dzięki ciuszkom właśnie; nasi chłopcy poprawiliby sobie w ten sposób zdecydowanie notowania u pań; widziałaś zachodnich facetów? dosłownie same zniewieściałe cioty. te kobiece ubranie pasuje do ich zniewieściałości