Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce chce chce chce

Kiedy polscy faceci zaczną się fajnie ubierać ?

Polecane posty

Gość hahaha haha
pierdole wasze zdanie. mam powodzenie u dziewczyn bez robienia z siebie cioty albo pajaca. a na was w tych śmiesznych ciuchach bym nie spojrzał. wolę eleganckie kobiety. kobiety-dziwolągi niech będą dla "facetów"-dziwolągów

ej no w ten sam sposób mogliby oni (tj. zachodni) o was powiedzieć, że jesteście dziwolągami w waszych dresiorach obszerrnych i kapturkach; wszystko zakrywacie, nie wiedzieć czemu, przecież kobietom podoba się męska sylwetka, więc dobrze jest ją czasem pokazać; kobiety się wypowiadały w tym temacie, że taki styl im się podoba; rób jak chcesz, nie będę Ci niczego nakazywać, ale myśle że faceci czasem chcą wiedzieć co się kobietom podoba; natomiast kolesie z linka od Kamechy - w ogóle nie są sexy, i zdecydowanie wolę zachodni styl

chłopcy tam robią wrażenie w znacznej mierze dzięki ciuszkom właśnie; nasi chłopcy poprawiliby sobie w ten sposób zdecydowanie notowania u pań;" a kto by chciał byc z taka panią której naczelnym atrybutem w wyborze faceta jest to czy ma fajny czy nie fajny ciuch :) Zlituj sie kobieto ...

Gość hdhdhdh
hahaha haha na ciebie żadna nie poleci :D

Gość lolitka klockówna
HEJ PRZEPRASZAM A KTO UBIERA WSZYSTKICH FACETOW ? ICH WLASNE BABY I DIZIWA SIE ZE WYGLADAJA JAK LACHMANIARZE HAHA:D

Gość hahahahaha hahaha
dilanda - moja dziewczyna może patrzeć na moje ciałko kiedy chce :) mi się wydaje że 1. jesteście lesbijkami i podobają wam się zniewieściali faceci w damskich ciuchach 2. jesteście feministkami (czytaj -wrednymi lesbijkami) i chcecie żebyśmy kupili takie ciuchy tylko po to żebyście mogły z nas się pośmiać na prawdę ja nigdy nie podrywam dziewczyn które jak dla mnie wyglądają w swoich ciuchach jak dziwolągi albo gimnazjalistki. szukajcie sobie faceów z podobnym sobie gustem bo kto powiedział że jak ty twoim zdaniem jesteś super ubrana to mi się musi to podobać ? najwyżej powiesz że ja nie mam gustu, ja powiem że ty nie masz gustu i każdy pójdzie w swoją stronę. jak mi udowodnisz że twój gust w ciuchach jest lepszy od mojego jak o gustach się nie dyskutuje ? mamy jakiś przymus ubierania się jak na zachodzie ? co to kurwa komunizm, że coś nam niedługo narzucicie ? ja nie lubię ekstrawagancji w moich ciuchach i nie podobają mi się ekstrawaganckie kobiety. chyba nie myślicie że z paszczura ładne ciuch zrobią zajebistą laskę ? wasze nawet najmodniejsze i ekstrawaganckie ciuchy cie przykryją waszych brzydkich ciał i twarzy. co powiesz na ubiór kolesia po lewej ? http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?pr=47247&fm=td ja się tak ubieram "Kiedy polscy faceci zaczną się fajnie ubierać ?" zawsze się dobrze ubieram i mam ładną dziewczynę, a reszta lasek spogląda na dyskotece na moje dobrze zbudowane ciało

ja bylem kilka dni temu ze znajomymi na zakupach i wszyscy zgodnie stwierdzilismy ze sa same ciuchy dla pe-da-low!!! :D sory laski ale ja tez klasycznie i przez tez z dupy pedalskie ciuchy musze wlasnie placic za markowe levisy 501 bo nigdzie nie mozna dostac normalnych spodni... z reszta to samo buty, koszule... eh... szkoda gadac...

Gość hahahahaha hahaha
jem kupe hahahhaha hahahha

zbereznik-co masz do modelu 501?:P fajne sa-proste,klasyczne i ponadczasowe:) Ktos dobrze napisal o swetrach wsadzonych w spodnie,ze sa bleee. No i znowu ktos inny napisal o kasie:O kurde,ludzie,zrozumcie,ze nie trzeba podcierac sie 200-zlotowkami,zeby ladnie sie ubrac-jak ktos nie ma gustu,to mu nawet metki najdrozszych projektantow nie pomoga:O

Gość hahahahaha hahaha
poza tym wygladam jak kupa gowna

Gość hahahahaha hahaha
ssij pałe podszywie :D

HEJ PRZEPRASZAM A KTO UBIERA WSZYSTKICH FACETOW ? ICH WLASNE BABY I DIZIWA SIE ZE WYGLADAJA JAK LACHMANIARZE HAHA A jak ktorys akurat nie ma baby,to na kogo ma zwalic to,ze sie "lachmaniarsko" ubiera?:D moze na mame,brata,chomika albo psa,hmm?;)

Gość hahahahaha hahaha
jem kupy kamechy

Gość hahahahaha hahaha
może wy lubicie ekstrawagancki styl i się tak ubieracie, ja wolę klasyczny i taki też podoba mi się u kobiet

hahahahaha-np.40-tka ubrana,jakby czas sie dla niej zatrzymal na 16.roku zycia wyglada tak samo smiesznie,jak 40-to letni facet z fryzura "na Biebera",ubrany,jak nastolatek:)

rybka akwariowa ---- no ja wlasnie nic nie mam ale zeby to byly jedyne spodnie na rynku w stylu klasycznym (bez otworow, z dupy przetarc, wygniecen, itp itd)...? do tego prawie 3 stowy za spodnie kiedy w usa 50$ ??? jakies jaja... no jeszcze wrangler clyde sa ok tylko ze te akurat dra mi sie na dupie po kilku m-cach... ;) totalna porazka... buty kupuje gino rossi bo tez wszystkie inne sa z dupy ale tu akurat cena juz nie poraza bo tyle co adidasy... w ogole moglbym poemat napisac bo chcialem zobaczyc jak nas oceniacie ale zeby kupic cos i nie zostac wysmianym a jednoczesnie moc na siebie spojrzec w lustrze jest po prostu trudno...

Ja tez wole styl klasyczny-proste,ponadczasowe kroje,ktore nigdy nie wychodza z tej nieszczesnej mody.Klasyczny,niestety,nie jest rownowazne "byle jaki",i nie chodzi mi tutaj o cene,ale o to,jak ciuchy sa dobrane i o przyslowiowy sweter wcisniety w gatki:)

Gość hahahahaha hahaha
kim jest jakiś biber dla was dzieci ? wasz nowy bóg ? w mtv z każdego zniewieściałego dzieciaka można zrobić "gwiazdę" pop

zbereznik-ja mam ta swoista przypadlosc,ze nie niszcze ciuchow i moje ukochane 501 sluzyly mi prawie 10 lat:D Wranglery tez lubie.Podobnie,jak Ty,nie lubie przetarc,kilograma cekinow itp.Czasami nosilam troche udziwnione spodnie,ale mialam wtedy 14-16 lat:P

rybka akwariowa ---- ale ja jestem chlopak i czasem wjade rowerem w krzaki rozmawiajac przez telefon, czasem dam komus w morde, czasem wyglebie na rolkach wiec sama wiesz... :) ubranie od wypadku do wypadku... :) haha.. :)

hahahaha-podalam tylko przyklad,wiec poluzuj kucyki:) widzialam takiego osobnika kilka miesiecy temu na ulicy,dumnie prezentujacego fryzure zywcem zerznieta z tej nastoletniej dziewczynki:P,i stad moj post.Do Biebera nic nie mam-ani sie nim nie zachwycam,ani go nie potepiam.Dobry jest dla nastolatek,z tym swoim przeslodzonym do granic mozliwosci jestestwem-zreszta tak go wypromowali.Dla dojrzalych facetow-raczej nie:O,a juz z pewnoscia nie powinien byc autorytetem w dziedzinie stylu i prezencji:O

zbereznik-ja tez swego czasu jezdzilam na rolkach,teraz biegam za dwojka dzieciakow i czasami tez musze wlezc w krzaki:P moje ciuchy wystawiane sa codziennie na milion prob wytrzymalosci,a jakos nie chce sie zedrzec:P Ktos chyba na mnie jakas klatwe rzucil,bo nie znam drugiej takiej osoby,ktora lazi w np.tych samych gaciach przez x lat i nie widac na nich sladow uzytkowania;)

300 stowy pl zl to po ile jest dolar? W usa za sredniej marki tj. levis, wrangr. kevin klain, dona karan czy tomi hilfinger mozna dostac od 30 dolarow w zwyz w normalnym sklepie.

Gość chce chce chce chce
i znowu wypowiadaja sie jelopy ktore nie maja pojecia o ubiorze :(

/FemmeFatale/ to zalozmy firme import-expor a obiecuje ci ze zarobisz majatek... :) bedziesz wysylac kontenery levisow po 30$ a ja je jednego dnia opyle na polibydzie ze 100% przebitka... :) potem bedziemy cieszyc sie zyciem na haiti... :D haha.. ;P