Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogdan-25

co mam o tym myśleć?

Polecane posty

Gość bogdan-25

Jestem ze swoją dziewczyną od dwóch lat. Moim fetyszem są stopy. Ona to akceptuje i pozwala mi się nimi bawić na różne sposoby. W ub. weekend byłem na imprezie, gdzie gadałem z bardzo ładną dziewczyną. Atmosfera się rozluźniła i mówiłem jej, że ma piękne stopy ( rzeczywiście takie miała). Pozwoliła mi je sobie wymasować, a potem je całowałem. Nie doszło między nami do niczego więcej. Nie wiem, czy mam poczytywać to za zdradę, czy za niewinny flirt?

Gość bogdan-25
up

Gość ja znam perfecto
zastanow sie co by powiedziała na to twoja dziewczyna gdyby widziała jak całujesz stopy czy cokolwiek innego jakiejsc obcej kobiecie. poza tym chciałbys zeby twoja kobieta całowała stopy obcemu facetowi? hę?

Gość bogdan-25
Na pewno nie byłaby zadowolona, gdyby to zobaczyła. Ale tak jak napisałem, nie doszło między nami do niczego więcej, choć mogło dojść, ale w porę wyhamowałem. Chyba nie można tego utożsamiać ze zdradą?

Gość bogdan-25
up

Gość bogdan-25
up

Gość bogdan-25
up

Zdrada niejedno ma oblicze... A to co zrobiłeś, to nic innego jak zdrada... Jesteś żałosny, szkoda mi Twojej dziewczyny... Nie wyobrażam sobie takich sytuacji w związku, gdzie panuje PRAWDZIWA miłość. Najwidoczniej Ty nie dojrzałeś do takiego uczucia i teraz niewinna dziewczyna będzie cierpieć, jesli się o tym dowie. To tak jakby ona obcałowała innego faceta po torsie, jakbyś się wtedy czuł? Zdrada to nie tylko seks...

Gość tako o se
J an pewno bylabym niezabowolona... calowwanie w stopy oznacza wyraz glebokiego szcunku i wyznanie dozgonnej milosci nawet jesli nie moze byc odwzajemniona... jednak przekroczyles jakas bariere... dla mnie to zdrada

Gość bogdan-25
moja dziewczyna na szczęście o niczym jeszcze nie wie. Ja tamtą dziewczynę zobaczyłem pierwszy raz i pewnie już jej nie zobaczę.

Gość bogdan-25
up

To nie zmienia faktu, że jesteś zwykłą świnią :o W ogóle chwalisz się tu, czy żalisz? :o