Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROBEKBOBEK

DZIEWCZYNY NIE BĄDZCIE TAKIE CHUDE

Polecane posty

Gość ROBEKBOBEK

Jestem facetem i żygam na te suchotnice co mają żebra na wierzchu i płaskie są jak dechy

Gość ROBEKBOBEK
Sam ważę 100 kg i jakby taka chudzinka wyglądała przy moim tłustym brzuszysku? Dlatego potrzebuję grubaski,m a tu same szczupłe wszędzie!

Gość ROBEKBOBEK
poza tym taka sucha to ma wystające miednice i mogę się przebic a taka grubsza to jest mięciutka i kobieca mniam mniam

nie badźcie takie chyde, nie badźcie takie grube, nie farbujcie włosów, nie myjcie uszu i co jeszcze? niech każdy będzie taki jaki chce i nikomu nic do tego, nie sądzisz?

Gość ROBEKBOBEK
Jestem głuppolem, który się czepia z nudów szczupłych dziewczyn, sam żrem ile się da i mam wielkie brzuszysko wi ęc promuję grubasów :D

Gość aaaaa.llllll
na prawdę chciałabym mocno wierzyć w to że wam się nie podobają te wieszaki... ale nie wierzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mój facet zawsze mi to powtarzał, że nie lubi wieszaków!! a jednak patrzy na nie.. więc go zapytałam o co cho... a on że lubi popatrzeć na takie, ale by nie przytulił bo nie ma do czego.. ja też chcę żeby lubił na mnie patrzeć :( jestem chuda ale nie aż tak jak te modelki w tv.. i odchudzę się.

Gość dodam wam to dzis
W sumie zalezy. Jednym sie podobaja tylko takie chude a innym bardzo grube. Niech każdy jest jaki jest.

Gość ROBEKBOBEK
ja mam wstręt do tych suchych końskich gęb

Gość zalamana z 3kropkami
very lucky star - ale masz piesa ;)

Jeśli masz wstręt to się nie patrz,proste prawda?Poza tym widać jaki z ciebie powierzchowny facet :]

Gość ROBEKBOBEK
z taką suczką wyschnięta nawet bym sie nie ruchał - koścista pochwa az pen boli - blee ani biodra u tego , wargi na wierzchu i odbyt sterczy masakra

Gość aaaaa.llllll
ha ha ha :D widać jeszcze chyba nie ruchałeś :D

Gość ROBEKBOBEK
więcej niż ty i powiem ci że na sam widok tych warg na wierzchu mam dośc

Gość aaaaa.llllll
ja mam schowane do środka :) tzw bułeczka :D

Gość ROBEKBOBEK
bułeczxki są suuuper sam sexapil i fajna amortyzacja

Gość aaaaa.llllll
ale wierz mi że to czy dziewczyna ma je schowane do środka nie świadczy o tym ile waży.. z tym się człowiek rodzi :) i waga nie ma na to wpływu :) teraz często kobiety robią sobie plastykę pochwy by je schować

A mi się bardzo podobają szczupłe dziewczyny. Podkreślam SZCZUPŁE- nie wieszaki. I uważam, że są atrakcyjniejsze od tych przy kości, nawet jeśli mają mniejszy biust :)

Gość xxKiarusxx
taaa. nie bądźcie takie chude ale jak juz taka sie na celowniku faceta znajdzie i jeszcze w mini to koniec świata.. facet głupieje. Faceci przestańcie myśleć chujem, a zacznijcie głową :)

Gość ROBEKBOBEK
ODBYT I WARGI NA WIERZCHU SĄ OKRUTNE

Gość ja jestem grubaskaa
ja waze 90kg i co chcesz mnie?? pewnie ze nie! wiec nie pordol ze chcesz grubaske bo na grubaski nikt nie patrzy a dziewczyny ktore mijam na ulicy w wikeszosci wcale nie sa chude sa po prostu zgrabne i sama kiedys taka bede szczuple jest piekne, a grubaski powinny byc przymosowo wysylane na odwyk od jedzenia sama pierwsza stanelabym w kolejce bo moze jakby mnie ktos sila zmusil to by bylo mi latwiej schudnac. Mam nadzieje, ze beda tepic grubaski to sie lepiej beda moblizowac. Ja bym tak chcialo mimo, ze sama mam 30 kg nadwagi ale moze bym sie lepiej zawziela by schudnac jakby grubasy nie byly w ogole tolerowane!

Gość ROBEKBOBEK
WOLAŁ BYM CIEBIE NIZ TAKA CO MA ZEBRA NA WIERZCHU I ZERO WZGÓRKA ŁONOWEGO

ja nie jestem chuda tylko szczupla i mam wagę ok. ale jestem zdania ,że lepiej byc za chudym niż za grubym. Np taka paris hilton ,albo foremniak jest chuda nawet bardzo ,ale ładna. a jakie znacie ładne grube kobiety? no wlaśnie.. Poza tym grube nie jest tylko nieatrakcyjne ,ale i nie zdrowe. To ,że zalewa nas fala otylosci nie znaczy ,że my nie mamy byc zdrowi

Gość kbhkhdnknjk
A ja wam powiem, że nie wiem co w tym jest, ale często z kolegami ,,plotkujemy,, na różne tematy (jestem dziewczyną) i jak rozmawiamy właśnie na temat idealnej sylwetki, wyglądu itd. to każdy powtarza, że kobieta musi być szczupła ale z biustem, pupą i bardziej hmm... kobiecymi kształtami. I mówią to naprawdę wszyscy moi kumple jednogłośnie, ale z moich obserwacji wynika, że praktycznie każda laska za którą się obracają i ślinią za przeproszeniem, jest bardzo chuda! czasami nawet nie szczupła bez kształtów, ale po prostu chuda. I gdzie tu logika?:P

Gość ROBEKBOBEK
OTO PIĘKNE GRUBSZE: EWA WACHOWICZ,ALICJA REZICH MODLIŃSKA, HANNA BANASZAK, ITD

No to jest oczywiste ,że ideał to szczupla z piersiami i bioderkami ( nie skoromnie powiem ,że ja taka jestem :P ) ale jest wiele chudych kobiet uważanych za aktrakcyjne jak właśnie: Paris Hilton ,Foremniak, Gardias, Kreglicka.. a grubych nie ma takich..

Ewa wachowicz nie jest gruba.. tylko ma pelniejsze ksztalty. owszem są ładne kobiety o pełnieszych kształtach ,ale nie są one otyłe . Np Monica Belluci . Otyla nie jest napewno

Zdrowiej być szczupłym czy nawet chudym i ,,atrakcyjniej ". Wiecie ,że drugą przyczyną śmierci w stanach po zawale jest otylośc?