Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc...

dużo krwi podczas stolca

Polecane posty

Gość prosze o pomoc...

glupio o tym mowic ale nie chce tego lekcewazyc... jakis czas temu zauwazylam ze podczas podcierania sie byla krew na papierze pomyslalam ze poprastu jakies otarcie i tyle... ale teraz jak sie wyprozniam ona leci prawie ze ciurkiem ... i nie wiem czemu.. wyproznie sie podetre i juz nie ma nic ani kropelki jednak przy wyproznianiu sie naprawde duzo krwi mi leci. co to moze byc? i czy moge kupic na to jakies leki bez wizyty u lekarza? prosze odpowiedzcie jestem w wielkiej kropce;/

Gość Firankla
Moze to hemoroidy? Idz do lekarza koniecznie

Gość kasiewńńńńńńka 18 :)
Polecam posterisan pomaga ale najlepiej iść do lekarza, a właśnie mam hemoroidy przy załatwianiu towarzyszy ogromny ból i wrażenie że nie wypróżnia się do końca.

Gość prosze o pomoc...
po pierwsze dziekuje za odpowiedz. ale przyjzalam sie temu blizej i jezeli stolec nie jest ubity to krew nie leci. i zauwazylam ze ona nie leci ze srodka tylko ze scianek otworu odbytowego i zdaje mi sie ze mam np lekko przeciete poprastu mam jakby ranke . co mam zrobic zeby ona sie zagoila? bo nie mam zamiaru sie powstrzymywac od wyproznienia a podczas wyprozniania odbyt musi sie otworzyc i podraznia ta ranke . co mam zrobic?

Gość dooo dododoo
dziewczyno co masz robic do lkerza jutro przeciz nikt ci tu mnie pomoze logiczne tak

Gość prosze o pomoc...
nie boli mnie w ogole. i nie zawsze mi leci krew. tylko gdy stolec jest ubity.

Gość dziewczyno do lekarza !!!!
moze być ,że pękły ci hemoroidy albo coś z jelitem ...tyle sie teraz mówi o nowotworach jelita grubego :O dzwoń zaraz i umawiaj sie na wizyte!!