Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tururu -_-

Telewizja przez net

Polecane posty

Gość tururu -_-

Hej. Oglądacie tv przez internet? Jakie programy? Ja znalazłam kilka stron, gdzie można oglądać, ale trochę mi muli. Czy u Was dzieje się tak samo? :) Jak chcecie mogę Wam podać linki.

Gość aaaaa.llllll
w ipla się fajnie ogląda miałam tez kartę telewizyjną i najlepiej z taka kartą :P wszystkie programy :P

Gość mam kartę TV
a i tak mało oglądam :p

Gość tururu -_-
Ale na IPLA na żywo nie ma ( tzn chyba trzeba zapłacić ;P) a karty tv nie mam. Chodziło mi o takie coś: http://www.itelewizja.com/?p=1105 Tu jest tvn24 na żywo leci, to samo co w telewizorze, tylko mi czasem przycina. Czy moglibyście sprawdzić, czy u Was płynnie idzie?:)

ipla, sopcast, głównie te dwa polecam, sopcast bardziej nastawiony na zagraniczne stacje

Gość tururu -_-
No i IPLA jest tylko polsatowska (czasem jakieś programy z tv4), a mi chodzi o inne stacje. Jak chcecie podam Wam linki do innych programów. Tylko chodzi mi o to przycinanie :)

Gość sopotnik
TVN24 idzie jak po maśle :classic_cool:

Gość aaaaa.llllll
kup sobie kartę telewizyjną.. kosztuje chyba 20 zł.. miałam kablówkę podpiętą i oglądałam

Gość sopotnik
fajna stronka 🖐️

Gość tururu -_-
aaaaa.llllll tylko że ja nie miałabym pod co podpiąć, mam tylko antenę z cyfr. Polsatu i pewnie nie ma opcji :P Mi właśnie chodzi tylko o takie tv, które można oglądać przez sieć :)

Gość tururu -_-
sopotnik ja to www.itelewizja.com znalazłam z tydzień temu i czasem jak mi się nudzi to oglądam :) http://www.itelewizja.com/?p=751 tutaj pogrzeb w tych kanałach, można znaleźć bodajże tvp1,2, polsat, tvn