Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enignes

Studniówka,kupić kwiatek?

Polecane posty

Witam. Dzisiaj mam studniówkę. Czy uważacie że jak pojadę po swoją partnerkę, to powinienem kupić kwiatek również jej mamie? Dla dziewczyny obowiązkowo to ja wiem, ale dzisiaj coś kumpel mówi ze dla mamy dziewczyny też kupuje. Będzie to oznaka wysokiej kultury czy jednak trochę przesada?

Gość bogdan-25
Po cholere ci kwiatek. Kup prezerwatywy.

Gość taaaak****
bez przesady, przecież zabierasz dziewczyne z domu a nie jedziesz do jej matki. To moze chcesz jeszcze jej ojcu wino kupić??/

Gość Basia z Poznania
na studniówke kwiatek hahahahaha, KUP GUMKI

Gość BARDZO DOBRA RADA
kup jej ojcu ZIMNEGO LECHA

Chodzi o to że krótko się znamy i wczoraj jej mama zaprosiła mnie na kawę żeby mnie poznać ;D Boi się troszeczkę o córeczkę ale pokazałem się raczej z dobrej strony i tak się właśnie zastanawiam, ale chyba sobie odpuszczę, bo dziwna trochę sytuacja ;p p.s o gumkach nie musicie mi przypominać, ale przecież nie będe ich dawać jej na przywitanie przy jej matce tak?;p

Gość zadymiara
a moze ty chcesz wyruchac jej mame, przyznaj sie

Gość walizka Ryśka
enignes, jak to wytłumaczysz jej matce: Córka przed studniówką była cnotliwa, a po studniówce już kobieta ? ODPOWIEDZ !

Gość tururu -_-
a uj, kup ;P

Sluchaj, to naprawde zalezy od tego, ile znasz ta partnerke.. czy to Twoja dziewczyna, czy ktos ze skzoly, czy na szybko poznany z internetu..:)

skoro krotko sie znacie, moim zdaniem, kwiatek dla mamy naprawde nie jest potrzebny. Mozesz sie tylko usmiechnać..pewnie bedziecie jeszcze rozmawiac troszke, no to rozmowa zapunktujesz:) Bedzie dobrze..

Ja jak miałam studniówkę, to mój partner, mimo że tylko kolega, też przyjechał z kwiatkiem i było to miłe. Dla mamy nie kupował, ale dla mnie tak, skromnie z czerwoną różą przyjechał.

Gość eniqnes
ona już staciła cnotę z woźnym w naszej szkole, a woźny umarł. więc ja musze kontynuować jej Przygotowanie do życia seksualnego które zaczął śp. woźny

"walizka Ryśka"-Skąd wiesz/sądzisz że jest cnotliwa? xD Nie, nie mama mnie nie interesuje ;p

Gość BARDZO DOBRA RADA
Zanim wyciągniesz fiuta, to powiedz jej: Chłopcy są zbudowani inaczej niż dziewczyny.

oczywiście że musisz!! Dla dziewczyny i dla mamy, tylko przypadkiem nie kupuj czerwonej róży matce;p

Gość eniqnes
a jaką mam kupić, zieloną?