Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwarcoowa

Przeżycia,nerwy,porady,doświadczenie

Polecane posty

Gość Kwarcoowa

Cześć Panie i nie tylko.. ;) Zakładam watek dla tych którzy nie wiedza gdzie się podziać na tym forum. Pytajcie się nawzajem co by nie zaśmiecać forum pytaniami o zajście w ciąże, może tutaj zaglądnie ktoś kto ma cos do powiedzenia i pomoże ; ) Pytajcie o wszystko. Z czasem i Ja będe chciała o coś zapytać ale poczekam aż topik się rozwinie. ZAPRASZAM ; )

Gość Kwarcoowa
Nikt ?

Gość Kwarcoowa
Powiedzcie Mi kochane jak nie zgłupieć w oczekiwaniu na @ . Został mi cąlyyy długi tydzień do okresu i nie moge wysiedzieć... Denerwuję się, bo mam przypuszczenia co do ciąży.

niestety musisz poczekac, nic sie na to nie poradzi a co do tego ze nikt nie pisze na topiku nie dziw sie ,wydaje mi sie ze wszyscy lubią topiki gdzie mozna sie z kogos posmiac i to jest przykre pozdrawiam cie

Gość ikiiii
Kwarcoowa chyba nie masz wybory jak czekac do @ nic ci nie zostaje bez paniki

Gość AnnaKorczyńska.
Tak wiem, że trzeba się "obowiązkowo" pośmiac. Przecież bez tego nie było by forum ;) . Już kazdy jest przyzwyczajony . Ale gdyby ktoś zechciał, tooo.. ZAPRASZAM ; )

Przygotuj sie więc na pytania małolat typu;kochałam się z chłopakiem ,nie spuścił się we mnie ,czy mogę być w ciąży?obrzydły takie bezsensowne pytania i topiki.No ale pośmiać się z tego można ,fakt.

Gość Kwarcoowa
Miałam na myśli to , żeby nie zakładać setki tych samych topików jak można pogadać na jednym. A po to jest topik żeby laski poczytały i dopasowały do siebie którąś historię.

Gość Kwarcoowa
Raczej normalny. Tak żeby każdy cuś sobie znalazł dla siebie i pisaaał. ;pp

Gość hahihihahahs
Kwarcoowa zakladasz topik sama pytajac o to czy moze nie jestes w ciązy zakladasz durne topki i masz pretensje ze inni tez zakladaja WYPIERDALAJ stąd w podskokach nikogo nie interesuje twój topik

Gość haniapok
Ja też mam podobny problem tyle że do czwartku musze czekać, nie wiem czy mam prawdziwe objawy czy to tylko urojenia?? a Ty masz jakieś?

Gość Kwarcoowa
Ja nie mówię że nie maja ich zakładać przygłupie. Napisałam tylko, że po co zakładac tyle postów jeśli mozna wejśc na pierwszy lepszy w którym od razu piszą dziewczyny o tym samym. Można tam napisać bo laski dyskutują o tym. Nie czepiajcie się skoro nie ma do czego !

Gość do zalozycielki
spierdlaj w trymigi debilko

Gość Magda Anna Marii
Co myślicie o tym filmie? http://chomikuj.pl/?page=329299 Może to was zaskoczy ale nie jest to pic na wodę ale prawda pokazana w prosty sposób, wystarczy tylko... (tajemnica zawarta jest w filmie)

Gość Kwarcoowa
To nie ja zakładałam. Ilez to razy się ludzie podszywają za kogoś. Widziałam to przed chwilą.

najlepiej się zaczernić i podszywów nie będzie :) aczkolwiek Ci podszywacze są tacy kiepsy, że od razu można ich wuczyć.. wiem co to znaczy.. kiedyś nie chciałam mieć chłopaka, teraz co miesiąc czekam na okres z niecierpliwością..

Gość do zalozycielki
Kwarcoowa TA BUAHAHHAHAHAHAHA NIE TY KSIĄDZ DEBILKO IDZ SIE LECZYC

kiedyś nie chciałam mieć okresu** tam miało być sorry zamyśliłam się

musialam sie zaczernic na wszelki i wypadek ale to ja pisaam na poprzednim topiku ktorym tu ktos podal i jak bedzie bede w tej ciązy ???????

Gość ndkjfirejfeir
Kwarcoowa- dziewczyny nie chcą tylko czytać o przeżyciach innych, tylko znaleźć kilka dziewczyn w podobnej sytuacji i z nimi się dzielić i razem przeżywać starania o dziecko. A żadna, która dopiero zaczyna przecież nie bedzie się przyłaczała do topiku gdzie np. większości się już udało... Pomyśl trochę. i nie staraj się zmuszać inny do pisania u Ciebie... równie dobrze zeby nie zasmiecać forum Ty mogłaś się przyłaczyc do kogoś zamiast tworzyć nowy