Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogu siaaaaaaaaaa de

mieszkając w dwójkę ile wydajecie kasy na jedzenie miesięcznie?

Polecane posty

tak ja uzywam arielu i zaplacilam za najwieksze opakowania 16 euro piore juz 2 miesiac w nim i nie musze uzywac zadnych odplamiacz no a co najwazniejsze jest to nawet sam plyn d plukania jak ubranie wyschnie pachnie pare dni a nie to co w pl dno i wodorosty

ja za 2 pkoje z lazienka i kuchnia i duza piwnica place 580 w sumie dosc luksusowej dzielnicy i tez tu jest ta kalcja 3 miesieczna ale mi sie udalo bez kalcji znalezc po znajomosci

to fakt a w takich sklepach jak wibra to nawet z gliss kura szampon kupuje za 1 euraka i naprawde warto robic tu zakupy ja czasem nawet wysylam do pl dla mamy i sama przyznala ze woli dac mi pieniadze zebym kupil w bxl niz za te same pieniadze kupowac bubel w pl

wiem o tym bo nie dawno sie przeprowadzilam bo propiter kazal wszystkim wypierdalac z kamienicy do konca pazdiernika i nawet nie dal nam odmieszkac kaucji a o zwrocie moglismy pomazyc ale mamy bajmy podpisane wiec wiesz mozemy isc do sadu bo wkoncu 2000e nie lezy na ulicy

bo w pl inni probuja dorobic sie na zwyklym czlowieku pracujacym powiedz jakbys zarabiala w pl 1000 zl stac by cie bylo kupic sobie podklad np z loreal za 40 zl? mysle ze nie a tu zarazbiasz 1000 euro a stac cie

za granica tez kazdy probuje cie kopnac w dupe ale tu jest inne prawo i jak jestes na legalu masz takie same prawa jak kazdy prawowity mieszkaniec i powiem ci szczerze tu latwiej jest dostac jakis zasilek i to jest nawet dosc konkretna kasa a nie to co w pl rodzinnego 60 zl porazka co ty kupisz dzieciakowi za 60 zl??

Ja teraz byłam w Wielkiej Brytanii na urlopie i byłam w szoku ,że tam wszystko jest o wiele tańsze niż u nas a zarabiają o wiele więcej. Przykład : kupiłam tam nową , w foli grę na ps3 za 6 Funtów, gdzie u nas ona kosztuje 99 zł. Ile Polak musi pracować na 99 zł? Pewnie nawet i z 2 dni. Jeden to na pewno. A oni 6 funtów mają w niecałą godzinę. I taka sprawiedliowość. Moja znajoma zarabia tam 600 funtów tygodniowo, a na jedzenie wydaje 50 i to ma wypchaną lodówkę.

polska to dno i na prawde nie ma czego tam siedziec dopiero jak wyjechalam to moge sobie pozwolic naprawde na wszystko

No ja akurat dużo zarabiam i mój facet też, więc nie ma sensu jechać. Jednak nie rozumiem ludzi , którzy zarabiają po 1200 zł i nie wyjadą. Tam jest inne życie, mniej stresu ,więcej kasy.

Gość dkmk
1000pln

Gość \aszdxfcgvbhnjkml,;.
nie wiem. nie liczę

Gość gość
1000 pln miesiecznie na jedzenie dwoje doroslych /malzenstwo/