Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga6

WASZE ULUBIONE SŁODYCZE

Polecane posty

Gość Bellisimka
Kurcze nie mogę ich nigdzie znaleźć :( ale może wiesz o co chodzi.

Gość Kamila XXX
Byc Moze :D

Gość Bellisimka
W Google Images nie ma, ani na Allegro nie ma, ale ludzie piszą o nich na forach (tylko właśnie nie ma zdjęć).

Gość wiecie co????
Bellisimka ja mam 4 wnuczki, najstarsze ma 9 lat a najmlodsze 3 miesiące

Gość Bellisimka
wiecie co??? - HARDCORE :D ale bardzo pozytywny! Dobra, moje miłe Panie dziękuję za przemiłe wieczorne towarzystwo i rozmowę, ale czas już na mnie. :) Spokojnej nocy!

Gość wiecie co????
papa Bellisimka

Gość wiecie co????
to nie ta lornetka , tamta byla taka mala , chyba zawsze biala to byla jakby skrzyneczka w ksztalcie lornetki wkladala sie od gory slajd i wciskalo i nie pamietam co dalej

Gość wandal887898
ja tez gralem w tanki hehe i w zolwie ninja. kto mial Pegasusa to byl kozak na osiedlu....

Gość Kamila XXX
Nie pamietam tego zespolu a to co pamietam ze slow nie nadaje sie do cytowania , stek przeklenstw

Wiecie co? Ten link zle sie wkleil, jakbys go calego skopiowala I wkleila do wyszukiwarki to wtedy zobaczysz dokladnie taka lornetke jak opisalas ;)

Gość Kamila XXX
Pa Belissimka, ja tez sie juz zegnam, papa moze jutro wejde

dobranoc Bellisimka, ja tez juz uciekam do łozka ... dzieki wszystkim za ta sentymentalna dyskusje... kolorowych :)

Gość wiecie co????
sassy kopiko to jest podobne ale tamta lornetka byla mniej skomplikowana takie byle co ktore sie po paru dniach popsulo, jakby to czerwone wyprofilowac bardziej na ksztalt lornetki i usunąć te wystające dodatki to juz będzie tamta zabawka czyli lornetka do przezroczy

Gość wiecie co????
ja tez juz uciekam a ten temat dodam do zakladek bo jest fajny . dobranoc wszystkim

Gość wiecie co????
tak to jest to

Gość Kamila XXX
Tylko na sekundke jestem hihihi Ten zespol to.... Nagly Atak Spawacza :D

Gość Linka645
Były też lornetki pamiętam koloru niebieskiego w środku kolorowe szkła różne wzorki wychodziły.Karteczki też zbierałam do dzisiaj mam.Naklejki pszczółki maji.Ja uwielbiałam ogladać Disco Polo Relax i Live leciało w niedzielę o 10:00.Na 2 programie ulica sezamkowa.

Linka to kalejdoskop? http://tiny.pl/hcj7l mialam mialam;) a pamietam szal jak dostalam pierwsza lalke z czech miminko sie na nia mowilo,taki niemowlaczek tlow ze szmat a rece noki i buzia gumowa...alez sie naprosilam mame zeby mi jakies moje stare spiochy dla niej dala uuuu a juz pozniej pod koniec lat 80 tych pojechalam do niemiec i tam weszlam do jednego z ichnich hipermarketow,nie wiedzialam gdzie patrzec a oni nie mogli sie nadziwic ,ze ja tak patrze nie znalam owocow slodyczy pelnych polek i wieczorem trafilam na pogotowie z 40 stopni goraczka okazalo sie ,ze to z nadmiaru wrazen i z tego jak bardzo chcialam miec cos z tych rzeczy tzn barbie najprawdziwsza,oczywiscie nie stalam nie skomlalam nie mialam ataku rzucania sie bo chce ja miec ,nawet nie myslalam o tym,ze moglaby byc moja moja ciotka tak sie wzruszyla ,ze mi ja kupila ...boziuniu mam ja do dzis co to byla za radosc najwspanialszy prezent mojego zycia

Gość Linka645
nunino Jak chciałam mieć kiedyś lalkę mówiącą czy płaczącą była ale droga.A dzisiaj już tyle nie kosztuje co kiedyś.Piszcie co kiedyś było jeszcze.Co lubiłyście.

o lalke mowiaca i chodzaca mialam !!miala dlugie blond wlosy do pasa dostalam ja na pierwsza komunie sw i byl to najdrozszy prezent;)

Gość tez pamiętam
Zabawki nakręcane na kluczyk Riki tiki (dwie kulki na sznurku które sie odbijały od siebie) Odpustowe plastikowe zegarki i pistolety na cympletki :D A pamietacie RELAKSY ?:D Czapki na które sie mówiło "komin" i spodnie piramidy :D Kupowaliśmy też saletrę chyba ja podpalaliśmy już dokladnie nie pamietam. Fajne czasy były ;)

i jeszcze mialam misia co na brzuszku zmienialo sie mu takie mini plyty i opowiadal bajki jako 6 latka znalam je wszystkie na pamiec po czesku byly:D moja mama pracowala w czechach wiec czasem kupowala nam cos wypasionego o ile jej sprzedali bo zawsze mówili ,ze dla polakow nic ne ni:o o i trampki jarmilki http://tiny.pl/hcj78 szal byl na nie ostatnio bylam w czechach i z sentymentu kupilam

a dresy szeleszczace i swiecace?:D relaksy mialam mialam czerwone:p za nic nie chcialabym ich miec teraz

Gość tez pamiętam
i papier toaletowy na sznurku :D