Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszaffski

ILE DŁUGOŚCI MAJĄ PENISY WASZYCH FACETÓW

Polecane posty

Gość warszaffski

WITAM -WCHODZĘ SOBIE NA STRONKĘ Z OGłOSZENIAMI EROTYCZNYMI -NADMIENIAM ŻE NIE JESTEM GEJEM .-a TAM PANOWIE PISZĄ ŻE PRAWIE KAŻdY MA 18-20 CM.... Coś mi to z statystyką się nie zgadza ,tą która mówi żę przeciętny men ma 15 cm.. Czyżby panowie sobie dodawali po parę centymetrów ? Ponieważ nie przyglądałem się nigdy penom kolegów a Moja partnerka jest raczej cnotliwa więc niewiele prób porównawczych w życiu miała to was drogie panie zapytam ...

Oczywiscie ze dodaja :) moj ma 16cm a przed nim byly same mniejsze :P

Gość hjuijkuiuiuy
mój ma 17cm a wcześniejszy miał 14/15:p

Gość taka jedna .
Mojego ma między 17, a 18. Mierzone od góry.

Gość Ikukaok
Luki ile masz lat?

Gość ta jasne 18 - 20 to ci co od
doopy mierzą:P

Gość Olenka1234
A mojego faceta ma maks. 12cm :( do tego w obwodzie tez chudy:(

Na serio, nie od dupy, jego penis ma 19 cm. Ale też był taki, który miał ok. 16 cm i chyba to nawet lepiej jak dla mnie.

Gość sdafsdgvsdfrgbvsdfvsdfgaserqw
ja mam 14 i dobrze mi z tym. zawsze zaspokajam swoja dziewczyne. chociaz chcialbym miec wiekszego zeby wizualnie lepiej wygladal. Ale taki rozmiar mi odpowiada w sumie. wszedzie sie idealnie zmiesci i do buzi do konca i do pupy i do cipki. przynajmniej nie mam problemow jak co niektorzy co maja ponad 20 cm i 16 w obwodzie. do cipki ledwo co i o ostrym sexie mozna zapomniec a do pupy to po dlugich przygotowaniach no i glebokie gardlo hmm mozna pomarzyc. No ale napewno sa takie laski co i takie pały wszedzie całe wsadza. tak czy siak mnie moj rozmair odpowiada i co najwazniejsze mojej dziewczynie tez. koniec kropka

Gość jkhbcnsd
Mój penis ma 23 cm dlugości, 22 obwodu i uwazam sie za kaleke :( Próbowałem uprawiac seks z 10 kobietami i z żadna oprócz jednej nie był to normalny, przyjemny seks :O Wszystkie kobiety odczuwały ból i zaraz kazały przestać. Tylko z jedną dziewczyną bylo mi dobrze w łóźku, miałem nawet wrazenie że dla niej to bylo za malo (drobniutka chudziutka dziewietnastoletnia blondynka) bo "skakała" po penisie aż do samej nasady. Niestety to był pustak jak sie z czasem okazało wiec na związek z nia bym sie nie porwał. Chyba lepiej miec za małego niz za dużego.

Gość jkhbcnsd
* 20 obwodu

Gość karol walniętyy
ja mam 36 cm długości i 44 cm obwód:D