Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaa2444

Dziewczyny czy sperma naprawde przyspieszyla Wam poród??

Polecane posty

Gość przyspieszyla ale wolalabym
bez: w niedziele milam slurcz, kotre wygasly wieczoreek seksik z mezem. NIe moglam spac cala noc. to nawet nie byly skurcze ale jakies uczucie dyskomfortu. Rano odeszly mi wody, zielone. A to znaczy, ze z dizeciatkiem bylo cos nie tak. Potem kroplowka i w koncu kleszcze. W>drugiej ciazy nie bede sie seksic przed porodem i juz.

Gość ciekawskaaa2444
o kurcze, to ja tez nie bede :/ Po co pisza o tym na stronkach dla kobiet w ciazy

Tak..dzień przed terminem się kochaliśmy,a w nocy pojechałam do szpitala z akcją

Gość xbfchjnd sj
Absolutnie NIE !! W obu ciążach kochaliśmy się do dosłownie ostatniego dnia przed porodem. Zawsze Mąż szczytował we mnie. A pierwsze dziecko urodziłam w 42 tyg, drugie w 41 :P

Oczywiście nie mogę być w 100% pewna,że to przez to ,tak mi sie wydaję..

żeby przyspeiszyc po terminie lekarz kazal mi draznic sutki i tak siedzialam na zmiane z mezem i draznilam;);)

o widze,ze cos w tej spermie jest ,w kazdym badz razie mmi polozna mowila,ze maz ma o mnie dbac czyli o moje szczytowanie;)

Gość ciekawskaaa2444
Napisze troche nie zbyt delikatnie, ale dzis niechcielismy sie kochac zbyt długo, tylko chciałam oralnie meza pobudzic i na koniec zeby skonczył we mnie bo zbyt dlugi seks bez czopa nie jest wskazany, a robie wszystko by urodzic. Wiecie jak to jest gdy sie juz przenosi ciaze :)

Gość ciekawskaaa2444
up

Gość Marikade
Jak minął mój termin porodu a ja dalej się nie zbierałam:) położoa powiedziała nam wyraźnie, jedzcie do domu i pokochajcie się dwa razy. Tak też zrobiliśmy i w nocy dostałam lekkich bóli, a kolejnego dnia rano urodziłam. Dodam że parę dni przed porodem byłam już bez czopu.

Gość anka8889
kochalam sie z mezem popoludniu a po polnocy juz jechalam na porodowke bo wody odeszly. dodam ze bylam tydzien przed terminem :)

Gość ja rodziłam w sierpniu
ja też tydzień przed terminem, kochaliśmy się w nocy, a od rana miałam skurcze i lekkie krwawienie od zaczynającego się rozwarcia, w nocy urodziłam

Gość ciekawskaaa2444
no dziewczyny ja rowniez chcialam wczoraj sie pokochac z mezem ale mialam taka blokade psychiczna ze nie dalo niestety rady. Takze musze czekac na termin.za duzo sie nasluchalam ze cos dziecku moze sie stac

Gość dhhrt
Małżeństwo oczekuję na poród ale już po terminie i nic na to się nie zapowiada, postanowili uprawiac seks bo to podobno przyśpiesza poród. I faktycznie tak było, kobieta urodziła jeszcze tego samego dnia. Minęło kilka lat, dziecko podrosło, idzie do ojca i puka go w czoło i pyta: "I co dobrze tak?? Dobrze??" :D

Gość ciekawskaaa2444
Moze jest to smieszne, ale własnie tego sie obawiałam dzis w nocy :D

Gość ciekawskaaa2444
ciekawe czy pomogł wam rzeczywiscie seks czy moze akurat zbieg okolicznosci:)