Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sratatata@@

250 tys. zł dla bliskich ofiar katastrofy smoleńskiej

Polecane posty

Gość A co my mamy do powiedzenia?
Chcesz więcej takich spraw? Masz- Każdy z posłów z który nie dostanie się na kolejną kadencję dostanie odprawę w wysokości 30 000 zł, za to że się nie dostał.... Czyli inaczej, za to że wyborcy ocenili że zle wykonywał swoje obowiązki. :O

Gość chętnie tu powrócę
To jasne, chcą im zamknąć usta żeby już nie drążyli tematu. Jak wezmą tą kasę to będzie powód do tego żeby ich szkalować że tylko na kasie im zależało

Gość sratatata@@
no ale ktoś uchwala takie przepisy, takie sprawy trzeba nagłaśniać obowiązkowo. Normalnemu człowiekowi zabierają ile się da. Jak się to zleje to bedzie jeszcze gorzej.

Gość dla bliskich czyli dla
dla dzieci, małżonków i rodziców. To chyba przegięcie. Ja rozumiem - dać żonie czy mężowi i starczy. dzieci zdaje się już zostały zabezpieczone do końca życia. Nie rozumiem tego. Normalnemu człowiekowi jak ktoś ginie w wypadku np. drogowym z udziałem tira na fatalnej PAŃSTWOWEJ drodze to rzucą ochłap w postaci OBNIŻONEGO WŁAŚNIE zasiłku pogrzebowego i nawet do składek w zusie rodzina nie ma prawa, które ktoś 40 lat wpłacał. No ale wiadomo, tam POLEGŁA ELITA :o

Gość czytttttt
chyba bedzie woja - nikt tego nie wytrzyma!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no właśnie VIPy dostają grubą
kasę.... ciekawe jakby się rozbił zwykły samolot z szarymi obywatelami ile by rodziny dostały... pewnie złamanego centa :O A Ci nie dość że sobie wycieczkę za nasze pieniądze zrobili, to jeszcze teraz taka kasę z naszych podatków będą dostawać :O ... nikt ich tam nie zapraszał przecież... W dodatku już pół roku w każdych wiadomościach o tym samolocie pieprzą, już się rzygać chce! DOŚĆ DOŚĆ DOŚĆ

Gość Marcin84w
to banda złodziei, z naszych pieniędzy rozdają.Najchętniej bym tych polityków powystrzelał.

Gość sratatata@@
dla mnie to jest podejrzana sprawa. Państwo polskie to nie tylko ci co siedzą na górze. Ludzie powinni się skrzyknąć i protestować.

Gość taka bida jak ja..............
dla rodziców!!!!!!!! każdego!!!!!!!!!!!!!!! dla wszystkich dzieci!!!!!!!!!!!!!! no nie ja proszę o jakieś godne życie!!! No mnie troszkę wkurza ta medialna propaganda ćwierć miliona złotych inaczej brzmi niż 250 tyś. złotych, ale to tak w k....wy dużo. Jak zwał tak zwał!! Ludzie zastanówcie się oni zbiorą to z nas!!! K... w tym kraju nie da się żyć!! Jeśli moja matka i mój ojciec i moje dzieci i mój mąż dostaną za mnie tyle to ja jutro umieram!!

Gość są równi i równiejsi
jak zawsze. Sprawa jest głośna i medialna, a rodziny prominentne, więc kaska się należy. Osieroconym dzieciom zwykłego człowieka, który zginął w wypadku komunikacyjnym (bo tym była katastrofa tego samolotu) należy się jakiś ochłap. A tu, gdy na przykład jest żona (mąż), 2 dzieci i dwoje rodziców ofiary, to w sumie jedna rodzinka wyrobi milion na śmierci swojego bliskiego. I to wszystko z naszej kasy oczywiście :) Płaćmy, rodacy! ;)

Gość Ble, ble, ble.
Wezmą dla nich z naszych OFE, a nam dalej będą wciskać, że pieniądze wedle nowej ustawy o OFE będą się znajdowały na naszych indywidualnych kontach w ZUS - ie...

Gość offerma co się z tobą dzieje
człowieku? :O Naprawdę całkiem już zgłupiałeś od tej samotności i "walikoństwa" 🖐️

Gość hfjhg
mnie interesuje moja prawda, prawda mojego życia a nie jakieś rozgrywki pokrętasów. Mnie interesuje moja kasa i to na co jest przeznaczana. To skandal, jeśli to prawda, jesli tak lekką ręką bawią się w rozdawnictwo prostym ludziom odmawiając i odbierając to ten kraj jest ostro popieprzony i od jutra rozliczam się po swojemu.

Gość ten kraj jest przepełniony
pojebanymi ludzmi.. fajnie byloby zrobic protest.. :) nie isc w ogole na wybory, zrobic na nich napad;) wyjebac w morde

Gość hfjhg
ludzie powinni zaprotestować bo to nasza, wszystkich kasa a potem nie ma na leczenie, na inne wydatki, które nam się należą. Ja mówię stanowcze nie dla takiego rozboju bo dla mnie to już rozbój w biały dzień.

Gość ten kraj jest przepełniony
kasy ciagle nie ma na nic.. a na takie kurwa pierdoly sa.. zal . gdzie oni maja mozg? ciemny narod łyknie wszystko..

Gość hfjhg
sam wypierrdalaj bo sam chu.j wiesz. Kaczor to pojeb jakich mało, wkręcił ciebie ale nie każdy ma tak przesunięte pod sufitem jak ty. Burza mi z tymi wynaturzonymi cudzymi przemyśleniami.

Gość hfjhg
no właśnie oni wiedzą, że ciemny naród wszystko łyknie, oni na to liczą ale naród ma moc, może się zebrać i zaprotestować tylko komu by się chciało...