Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odszkodowania dla rodzin

odszkodowania dla rodzin ofiar Smolenska...

Polecane posty

kazda osoba dostanie odszkodowanie...kazde dziecko, maz, zona, rodzice...kurde a o rodzinach "zwyklych" ofiar sie nie pamieta, czasem dostana jakies marne renty....juz nie wspominajac o tym, ze dostaja je tylko dzieci i co najwyzej wspolmalzonek a nie rodzice...swiat staje na glowie

zapomnialam napisac ze dostana po 200 tys zl

Gość osrają się już z tym smoleński
powinni dostać to co ubezpieczyciel wypłaci i już tak jak w przypadku wypadku samochodowego co to jakaś inna śmierć?

Gość bo oni zgineli na służbie
dla kraju.

Gość joko joko ono
zaznaczę, że mój pies również otrzyma odszkodowanie

oki a zolnierze ktoprzy gina na misjach to co? tez gina dla kraju i to nie tlyko swojego...a rodziny dostaja tyle kasy?

Gość tak jest a jak ktoś nie był
ubezpieczony to nie powinien dostać ani grosza!!!

aha jeszcze w radio mowili, ze jezeli standard zyciowy rodzin sie pogorszyl to moga wystapic o wieksze odszkodowanie... no to przeciez kazda z rodizn moze wystapic...

Gość rodziny zolnierzy tez
cos tam dostaja, ale o wiele mniej, poniewaz wchodzi w gre tu hierarchia. zwykly zolnierz to nie prezydent ani general wiec o czym tu dyskutowac

Gość chyba przestane płacić
podatki skoro na takie gówno idą te pieniądze

Gość rodziny zolnierzy tez
zeby to szly tylko na takie "gowno" nasze podatki idą do koryta półgłówków zwanych politykami :o

Gość no nie wiem:(
to chyba bedziesz musiała umrzec z głodu jak chcesz przestac płacic podatki,,,jedzenie niestety tez jest opodatkowane

Gość to jest skandal!!!!!!!!
z jakiej racji mamy za to płacić!!!!!!!!!!!!

Gość hańba!
mieli pogrzeby na koszt! mieli trumny za nasze pieniądze!

Gość maja dostac po 250 tysiecy
a nie 200 :O dla kazdego, z budzetu oczywiscie

ale i tak im malo, pisuarom smierdzacym :O

Gość nie zazdroszcze im tej kasy
przez 50 następnych lat media nie dadzą im zapomnieć o stracie najbliższych. Poza tym, lot Tupolewa organizowała Kancelaria Premiera, czyli Państwo. Nalezy im się, a wy nie bądźcie tacy zawistni, bo niejeden z was, jak widzę, wsadziłby do tego samolotu matkę i ojca, byleby dostać tę kasę :O

Gość ojjj.....
nigdy w zyciu nie chcialabym stracic ojca albo matki w jakikolwiek sposob...ale czy oni sa lepsi od zwyklych Polakow?

to nie kancelaria premiera organizowala ta impreze :O ale nie w tym rzecz - jakim trzeba byc debilem zeby uwazac, ze ktos moze zazdroscic kasy za strate najblizszych :O Mam w nosie ich kase - nie zycze sobie tylko, zeby szla ona z mojej kieszeni :P

Gość nie zazdroszcze im tej kasy
Przelot do Smoleńska, zarówno 6 jak i 10 kwietnia organizował dokładnie Tomasz Arabski, szef Kancelarii Premiera RP, sprawdź to sobie, zanim napiszesz bzdurę. Skarb Państwa jest winien odszkodowania każdemu z członków rodzin, którzy zginęli w katastrofie. tak to wygląda w demokracji, sorry.

Gość big54
na jakiej oni byli służbie dla państwa ja jestem na służbie i jakby mi się coś stało to tylko z ubezpieczenia mogę coś dostać na które cały czas place,najłatwiej jest domagać się darmowych pieniędzy od państwa chociaż ich wypłaty w porównaniu do innych obywateli były wielkie mogli się ubezpieczać nie są inni niż reszta polaków a sad powinien wiedzieć ze prawo jest dla wszystkich takie samo( zapomniałem ze to nie dotyczy polski)

Gość p[
ale demokracja ze zwyklego obywatela robia w hu...a a elita zgarnia kase.

250 tys na głowę przy czym dieta poselska wynosi 10 tys. a mało kto z ofiar utrzymywał się tylko z polityki (z wyjątkiem pilotów i hostess)

Gość xyzzzzzzzzzzzzz
Dlatego ja wyjeżdżam stąd i Wam też radzę....to są złodzieje i nie patrzą na innych. Ponoć wszyscy jesteśmy równi...a prezydent co? równiejszy? Ofiary hali w Katowicach nie żyją może ze swojej winy? Nie chodzi o to, żeby tym rodzinom podwyższyć odszkodowania o nie wiem ile....ale wszystkich traktować jednakowo- jeśli ''zwykli zjadacze chleba'' dostali załóżmy 50tys. to rodziny ofiar tych ''niezwykłych'' powinni tak samo . Przykro mi, ale nie uważam prezydenta ani innych polityków za kogoś ważnego, ani to, że zginęli w katastrofie nie jest dla mnie żadnym przeświadczeniem, że ''zginęli w służbie państwa'', bo to był wypadek jak każdy inny.