Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .../,

ci co głosowali na PO i obecnego prezydenta--jesteście zadowoleni????

Polecane posty

bardzo jestem zadowolniona, kolej pada, autostrad ni ma, drogi dziurawe, bezrobocie rosnie, ale i tak sa lepsi od kaczora psychola, gdyby rzadzil ten megalomanomitoman to bysmy juz dawno wojne z ruskimi mieli+ to co wyzej.

Gość Zadowolona...
[zgłoś do usunięcia] ananananananna nie szanuje ludzi ktorzy patrza jak po blazny liza d**e ruskim i okradaja polakow i dalej ich popieraja." Każdy inteligentny wie, że nie może istnieć samoistnie. A tylko wiecznie robić sobie wrogów wszedzie z pewnością Polsce nie służy. (bo przecież w Brukseli też się stawiali) Tylko wstyd..

Gość tak, jestem zadowolona
chociaż nigdy nie głosowałam na PO i pana Tuska, teraz jestem dumna, że tak Polacy zadecydowali.

Gość Zadowolona...
czeslawa nie men - co do autostrad, to w czasie rządów PIS nic nie powstało.. Sama byłam świadkiem, gdy kończono autostradę wybudowaną przed PIS-em, tylko nie zdążyli jej oddać. Co zobaczyłam w tv? Jak Marcinkiewicz przecinał wstęgę owej autostrady ze słowami, że PIS wybudowało kolejny odcinek autostrady... Szczęka mi opadła. Bo oprócz tej wstęgi którą przecinał nic nie miał z nią wspólnego... Poza tym trzeba się więcej rozbijać i narodowych pogrzebów za nasze wyprawiać, to z pewnością będzie więcej autostrad.. :O

Gość Zadowolona...
PiS da, PiS naleje wpier... możesz się inteligentniej wyrażać, pomarańczo, czy Twoja "klasa" na to nie pozwala?" Rozgrzewa się przed wybiegiem ... z pochodnią .. :D

Gość ananananananna
tak moja klasa na to nie pozwala kulturalny PO-łgłówku

Gość Zadowolona...
ananananananna - Ty chociaż masz na czym trzymać beret, no nie? :D

brakuje mi starej ekipy, przynajmniej można było sensownie pogadać, ludzie byli bardziej otwarci a teraz zostali ci po praniu mózgów :(

zadowolona, z tym gazem to sie akurat mylisz, bo mamy i to nawet calkiem niezle zasoby, ale wolimy? brac od rosyjskiej mafii, a swoje po cichu oddawac zagranicznym koncernom. Moze sie kiedys ktos w koncu tym zaineresuje

Gość Zadowolona...
ananananananna - a tak swoją drogą, to częstuje was na tych pochodach psychotropami? :D

Zmyślna bestia z tej pomarańczy. Ani słowa o PO nie było w moich wpisach. A ta anonimka mnie od razu do PO(coś tam) zalicza. Prorocy i wieszcze na tym forum. Jasnowidze czy po prostu nawiedzieni? :D:D:D

Gość Zadowolona...
czeslawa nie men - jak masz to nie kupuj .. proste... Co z tego, że mamy gaz, skoro nawet nie wiadomo ile i czy to warto odkrywać? Chcesz to sobie kop... :P

Gość Zadowolona...
"Mamy gaz na 10 lat Polski gaz zalega 263 złożach, głównie na południowym wschodzie i na zachodzie kraju. Rocznie potrzebujemy ok. 14,4 mld metrów sześciennych gazu. Oznacza to, że rodzimego surowca starczyłoby nam na niespełna 10 lat samowystarczalności. Jak szacuje Państwowy Instytut Geologiczny roczne zużycie gazu ziemnego w Polsce wynosi ok. 14,4 mld m. sześc., natomiast roczne wydobycie to ok. 5,2 mld m. sześc. Gaz z rodzimych złóż pokrywa więc niewiele ponad 30 procent zapotrzebowania. W bilansie ujęto zasoby gazu ze złóż wyłączonych z eksploatacji i przeznaczonych na magazyny gazu ziemnego. Ile wart jest nasz gaz? Licząc po cenach rynkowych, czyli tyle ile płacimy za gaz Rosjanom - 450 dolarów za tysiąc metrów sześciennych pod naszymi nogami mamy 62 mld 550 mln dolarów."

Gość Zadowolona...
PiS da, PiS naleje jem czosnek - może za mało jesz tego warzywa i umysł już nie taki sprawny jak dawniej?" On tylko jedzie czosnkiem.. :D

Gość ananananananna
zadowolona nie jestem mocherem i uwazaj na to co piszesz pizdeczko. nie popieram zadnej partii ale wole psychola kaczora od waszych pierdolnietych trzesidup ktorzy nic nie robia dla polski a jeszcze ja bardziej ciagna w dol!

Gość Zadowolona...
A ja wolę inteligentów, niż jadących rynsztokowym językiem meneli... Każdy ma wybór .. :D

Gość ananananananna
no i kto tu zieje? zaczynacie kazdego obszczekiwac, a sami nie macie racjonalnych argumentow. dzieci niesiolowskiego

Gość Zadowolona...
PiS da, PiS naleje Trudno komentować kogoś, kto nie umie napisać poprawnie jednego zdania." Języka polskiego nie zna, ani Polski nie szanuje pisząc "polska". Nie warto tego nawet komentować. To jak rozmawiać z robakiem.

Wiem zadowolona,ze nic nie powstalo za rzadow Pisu. A myslisz ze jak poznalam, ze jestem juz w Polsce wracajac z zagranicy ciemna noca? po wybojach na drodze, mialam nadzieje ze to tylko kwadratowe opony, ale niestety..

Gość Zadowolona...
Fakt... a za PIS było tak fajnie. Płacili nawet za rozmnażanie się patologii. Bosko.. U nas w dzielnicy biedy tak wzrosła liczebnie patologia, że teraz drzwi nie można zamknąć do MOPS-u. Przynajmniej 2 razy w roku rodzą... bo to tylko dla patologii interes.. Ciekawe skąd ten PIS brał kasę.. Zastanówmy się? To zapewne czary.. :D