Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .../,

ci co głosowali na PO i obecnego prezydenta--jesteście zadowoleni????

Polecane posty

Gość POLSKA i ja
:D

Gość anananananannaaaa
pisze szybko wiec nie uzywam diakrytykow, a zadowolonej chyba to nie odpowiada dlatego nazywa mnie analfabeta. zrobic blad w wyrazie moher istna zbrodnia, to chyba swiadczy o mnie bo na codzien nie uzywam tego slowa ( w przeciwienstwie do zadowolonej), ktore obraza starsze pokolenie

Gość ktoś dopłaca do moich dzieci
dopłaca :D i to dużo :D policz a zobaczysz ile :D

Gość ktoś cię goni z pałą
pisze szybko wiec nie uzywam diakrytykow :D czy jesteś leniwa z natury?

Gość Zadowolona...
zadowolona,czyli mam rozumiec ze nie bedziesz pobierac emerytury z zusuu,acha bo tak rozumiem twojw wpisy,Pamietaj o tym biorac emeryture na starosc bedziesz brac pieniadze mojego dziecka bo ono bedzie zapie**alac na twoja d**e pomyslałas???chyba nie" Nie będzie zapierdalać na moją dupę... Pracuję uczciwie... należy mi się.. Twoje dziecko utrzymywane za moje z pewnością na moją emeryturę nie zapracuje! Bo musiałaby tyle samo pracować co ja chociaż, a z pewnością już się rozmnoży w młodym wieku, a potem i tak nie będzie pracować po 12 h... Więc spokojna twoja głowa, nigdy nie zapracuje na mnie.. Wydepcze tylko drogę do MOPS-u i będzie wyciągać łapy po kasę innych.. To idzie z pokolenia na pokolenie...

Gość sandrusia 23
wstydzcie sie dziewczyny(literowka moze sie kazdemu zdarzyc) oby jak najmniej takich ludzi jak wy obys na starosc nie miała tej emerytury ,zeby nie było skąd jej wziasc i tak bedzie bo nie bedzie młodego pokolenia ktore na nia zapracuje

Gość anananananannaaaa
podsumujmy zadowolona to perfidny prowokator

Gość Zadowolona...
Raczej moje dziecko będzie dalej pracować na twoje .. To tak działa... Nieróbstwo jest genetyczne ..

Gość sandrusia 23
niby masz 30 lat a rozum jak 10 ,,gdzie ty pracujesz??? napewno nie masz pracy umysłowej bo by cie dawno wywalili biedaczko dziwie sie jeszcze ze chłpo siedzi z taką głupia babą,,jakby przeczytał te wpisy to chyba by zrezygnował z pustaka

Gość ktore na nia zapracuje
będzie :D nie martw się o to :D Niemcy straciły 1O mln mężczyzn i już 15 lat po wojnie stanęły na nogi.

Gość jak to ma państwo
kots tu na siłe udaje "liberała gospodarczego" ale nie ma pojęcia o efektywności wydawania pieniędzy.

Gość sandrusia trzeba się było
uczyć, a nie wychodzić za mąż :D

Gość kots
tak kots udaje kota (bo to idiota) :D

Gość sandrusia 23
ja sie kochana uczyłam mam wyzsze i co z tego,,myslisz ze jak ktos ma dziecko to juz do patologi nalezy,,ale ty chora jesteś chyba ktos cie skrzywdził,szkoda mi cie

Gość Zadowolona...
Taaaa "Rzyć" i "żyć" to prawie bez różnicy ... To nie literówka, to ortografia... Ale analfabeta tego wiedzieć nie musi ... Lepiej idż się rozmnóż.. Zawsze jakiś tysiączek wleci, a potem pójdziecie na ulicę strajkować całą rodziną i kraść pieniądze pracującym... A jak.. :D

Gość anananananannaaaa
to jest forum internetowe, internet, piszemy z uzyciem klawiatury. nie zapominajcie o tym. :-O

o rety, jak czytam sandrusię to się aż chwyciłem za głowę bo takich głupot nawet w TVN24 nie słyszałem:o

Gość Zadowolona...
sandrusia 23 niby masz 30 lat a rozum jak 10 ,,gdzie ty pracujesz???" Rodzę za becikowe.. Taka fucha mi się trafiła.. :D

Gość wyższe niż 6 klasa
"ja sie kochana uczyłam mam wyzsze i co z tego,,myslisz ze jak ktos ma dziecko to juz do patologi nalezy,,ale ty chora jesteś chyba ktos cie skrzywdził,szkoda mi cie" ludzie, nie umiecie pisać :o

Gość sandrusia 23
a ty zadowolona idz sie rozmnóz bo ostatni moment pozniej urodzisz moze nie tego i niestety bedziesz musiec siedziec w domu i zasilek brac po 30 to rozne dzieci wychodza

Gość wyższe niż 6 klasa
"to jest forum internetowe, internet, piszemy z uzyciem klawiatury" tak... i kombinacja dwóch klawiszy to zbyt wielki wysiłek fizyczny dla niewyrobionych palców :D

Wkurza mnie to, ze niektorzy ludzie robia sobie dzieci tylko po to aby pozniej sie z nich utrzymywac. Nigdy w zyciu nie pracowali, bo po co ? przeciez dostana kase z opieki. Znalam pewna babe, ktora sie wrecz cieszyla z niedorozwoju swojego dziecka, bo dostawala wiekszy zasilek rodzinny + pielegnacjny. Nie musi pracowac, a kasa (wcale nie mala) co miesiac wplywa na konto. No szlag mnie trafia na takich darmozjadow. Kto na nich robi? Wszyscy co uczciwie pracuja.

Gość wyższe niż 6 klasa
"po 30 to rozne dzieci wychodza" przed 30. też humanistko od siedmiu boleści :p

Gość sandrusia 23
Ty mnie zle zrozumiałas mam 1 dziecko i sie z niczego nie utrzymuje chyba z smiesznego 68 zł rodzinnego,,pracuje dorywczo bo normalnej pracy tudno znalesc pisałam ogólnie ze panstwo powinno stworzyc warunki do wychowywania dzieci

Gość Zadowolona...
Sami widzicie... I wejdzie taka i żąda kasy... Bo ona chce, bo ona się rozmnożyła i ona chce... Bo ona do pracy nie pójdzie, bo tam każą jej pracować. Co za zaskoczenie!!! :D A tylko innym kasę by zabrała, bo zarabiają. A nie pyta ile na to pracowali, ile się uczyli i po ile godzin pracują ... Ona nie zamierza tyle pracować, a kasę ich to by chętnie ... Więcej nam takich trzeba ... Dobrze, że się mnoży dziewczyna ..

Gość wyższe niż 6 klasa
ale i tak dobrze że wychodzą, a nie wchodzą :D

Gość sandrusia 23
po 30 jak sie rodzi 1 dziecko to najbardziej wychodza nie tego dzieci nie wiesz

Gość wyższe niż 6 klasa
"panstwo powinno stworzyc warunki" do bezpiecznej jazdy i dać każdemu motocykliście za darmo kask :D

Gość jak to ma państwo
Zadowolona osiągniesz wiek emerytalny i EUTANAZJA bo nie masz dzieci!!! Moje na ciebie nie będą pracowały!!!

Gość Zadowolona...
sandrusia 23 a ty zadowolona idz sie rozmnóz bo ostatni moment pozniej urodzisz moze nie tego i niestety bedziesz musiec siedziec w domu i zasilek brac po 30 to rozne dzieci wychodza" Co już się boisz, że na twoje dziecko i wnuki nie będzie miał kto robić? :D Widzę wszystko masz przemyślane...