Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smefetkaaa

Co mam robić??????

Polecane posty

Doradźcie coś kobietki. Od jakiegoś czasu piszę kokieteryjne, flirciarskie smsy, maile z kolegą (nie znamy się długo, do niczego między nami nie doszło). W pewnym momencie zaczęło mi się wydawać, że on ma taki styl bycia, że pisze i rozmawia tak kokieteryjnie z każdą kobietą. Głupia zamiast trzymać język za zębami i obserwować sytuację, powiedziałam mu co myślę. Facet zaprzeczył, powiedział że jest mu przykro że tak myślę a na koniec się obraził Nie pisze do mnie od tygodnia. Mnie jest głupio i nie wiem co zrobić.

Gość dziewczyna to ja
napisz pierwsza przeproś to żaden wstyd 🖐️

wiem, że powinnam przeprosić, tylko nie wiem jak to zorganizować najchętniej bym się z nim spotkała, sam na sam, ale takich spotkań między nami jeszcze nie było i nie wiem jak to zaproponować przede wszystkim nie chcę żeby on sobie pomyślał, że ja się wkręciłam w tę znajomość

Gość dziewczyna to ja
ojej, napsiz do niego smsa: cześć, przemyślałam wszystko, przepraszam za całą sytuację. nie gniewaj się już na mnie :) a jak coś tam odpisze możesz zaproponować pójście na kawę i wtedy zapytać czy coś chce jeszcze wyjaśnić,czy uzna zdarzenie za niebyłe

ojjj żeby to było takie proste :( może to ja wszystko komplikuje, ale naprawdę zależy mi na tym, żeby nie myślał o mnie jak o jakiejś popierdolonej (sorrki) a wydaje mi się, że po naszej ostatniej rozmowie może tak myśleć stara baba ze mnie a przy nim zachowuje się jak kretynka,

Gość dziewczyna to ja
najważniejsze abyś i ty nabrała dystansu do tej sprawy co sie stało to się nie odstanie ale to nie znaczy ze masz siedzieć z założonymi rękami a na skomplikowane sytuacje najlepsze są proste rozwiązania serio :)

masz rację :) i dlatego poczekam jeszcze dzień, dwa, postaram się ostudzić emocje i wtedy do niego napiszę może odpisze...

Gość dziewczyna to ja
powodzenia :)

dzięki :) a może jeszcze podpowiesz jak powinnam zaproponować spotkanie, żeby nie wyszło nachalnie, żeby mnie źle nie zrozumiał?