Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asinnka

moja sukienka na studniówkę

Polecane posty

Gość Asinnka
sukienka była robiona na zamowienie jest niepowtarzalna ja ja kocham :) juz niemoge sie doczeka jak ja założe na studniówkę

Gość Awikoratia
fajna w koncu cos innego niz te sukienki "ręczniki "

Gość 1234:)
cudoo przypomnial mi sie styl gotyckiej lolity

Gość Asinnka
robin hood ksiaze zlodzei Nie :D

Gość mufffinka
oryginalna, fajna

Gość orewua
zazdrosze ja mam taka zwykła :(

Gość ciach----ciach
okropna :-O sprobuj zatanczyc w niej salse 😡 albo cokolwiek innego :-P nawet nikt nie usiadzie kolo ciebie :-(

Gość Asinnka
czemu tak uważasz ? tańczy sie w niej całkiem normalnie :)

Gość Asinnka
może inna halke założe bardziej płaska :) co sadzicie ?

Gość to ja proponuje
wybrać się w niej na jakiś pogrzeb :D

Przygotuj się także na złośliwe komentarze ;) Jest dość oryginalna:)

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
wow...zatkało mnie..a ja w moim topiku takie proste pokazywalam:D:D

Gość Asinnka
spoko a jaka fryzure proponujecie ?

wydaje mi sie, że do tak pokaźniej kiecki to włosy powinnaś miec zaczesane prsto do tylu, jakiś kok czy coś...tak prosto zeby bylo

Dla mnie -upięte, "uspokoją " nieco sukienkę ;)

Gość A..A
goth lolita zawsze podobal mi sie ten styl

Gość to ja proponuje
Makijaż a'la emo, włosy koniecznie muszą być zniszczone i mocno natapirowane ewentulanie dobre są niemyte i ociekające tłuszczem no i koniecznie musisz być blada a jak nie jesteś to kup sobie biały puder, paznokcie na czarno a buty hmmm...oczywiście glany będą świenie pasować. Z biżuterii proponuje jakieś krzyże ewentualnie czaszki. Dodatkiem może być również wieniec pogrzebowy. :P A tak na całkiem serio. Ok rozumiem, że masz swój własny styl i chcesz być orginalna i wogóle. Ale studniówka to elegancki bal. Jeśli lubisz być wyrzutkiem społeczeństwa ubierz się tak. Twój cyrk, Twoje małpy.

ale dlaczego tak do niej mowisz, ja pomimo tego ze w zyciu nie zaloze takiej sukienki na moja studniowke to podziwiam takich ludzi, bardzo mi sie to podoba na innych i nie uwazam zeby byla wyrzutkiem spoleczenstwa, jesli ludzie ze szkoly są przyzwyczajeni do jej oryginalnego stylu to napewno bedą się spodziewali takiej a nie innej kreacji i ich to niezszokuje

Sama byłam ubrana dość oryginalnie ( to było dawno ) i miałam gdzieś opinie innych i wyrzutkiem też się nie czułam .Baw się dobrze :)

Gość Asinnka
Nie che byc klonem jak wszystkie chce byc inna i mam gdzies co inni pomysla wazne zebym ja sie czuła dobrze. studniówkę sie ma tylko raz. jesli chodzi o buty i biżuterie to beda takie jak na zdjeciu

Gość Asinnka
tylko ze na codzien sie tak nie ubieram chciała bym ale takie stoje sa dosc drogie. Raczej nikt sie nie spodziewa ze tak moge sie ubrac jestem uwazana za niesmiala i wsumie czuje ze klasa mnie nie lubi ale mam ich gdzies

Gość to ja proponuje
bo na codzień niech sobie chodzi w czym chce. Poprostu zal mi takich ludzi bo miałam w klasie taki przypadek. Dziewczyna ładna, zgrabna a przez taki czarny styl emo czy coś zrobiła się straszna. Zniszczyła włosy, ma je wiecznie tłuste, ubierała się w szkole średniej w ciuchy z gimnazjum, kompletnie nie miała wyczucia stylu. A jej makijaż to porażka, porozmazywane oczy otoczone grubą warstwą eyeliner'a, paznokcie czarne pozdrapywane do połowy i poobgryzane :O Masakra poprostu :O Mimo, że nikt jej nie znał była przekreślona na starcie i wszyscy się nabijali za jej plecami. Szkoda mi jej było poprostu. Co innego jak ktoś ma swój styl ale z gustem i umie zachować w tym wszystkim umiar i dobry smak. Głównie chodzi mi o to, że mogłaby na ten najważniejsz bal w jej życiu przystopować trochę bo ta sukienka poprostu nie pasuje na taką okazję.