Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierzycie???????

Wierzycie w czary, klątwy itp?

Polecane posty

Gość wierzycie???????

Czy byl ktos kto korzystal z takich rzeczy lub się takimi sprawami interesuje:)?

Na uczuciowym jest topik fanatyczek rzucania miłosnych uroków:o

Gość wierzycie???????
Nie interesują mnie uroki, interesuje mnie rzucenie klątwy na kogoś. Słyszałam że jak będę komuś życzyła źle i z całej siły powtarzała że życzę tej osobie jak najgorzej to w końcu to się mojemu rywalowi/rywalce przytrafi.

Wierzę i praktykowałam...Niestety musiałam zaprzestać. Klątwy to o wiele bardziej skomplikowana sprawa, niż tylko życzenie komuś czegoś konkretnego. To wymaga całych rytuałów i poświęcenia. To nie jest proste :)

Gość ostryjagoda
Witam od urodzenia miałem styczność z okultyzmem, "czarami" - "magią". Od 94 zajmuję się głównie klątwami (ze względów zarobkowych) ale poznałem też wiele innych dziedzin związanych z tzw "magią" - wahadełkowanie, tarot (uczyłem się od podstawówki), astrologia, uroki (w tym zdejmowanie), klątwy (w tym zdejmowanie), obee i wiele innych. Służę darmową poradą na wszelkie tematy (ostryjagoda@gmail.com) oraz płatnymi usługami (w granicach rozsądku - nie sprawie że kogoś potrąci auto). Dodam że nikogo nie szkolę - przede wszystkim ze względów bezpieczeństwa.

Gość bez nickaaaaa
"Poganie. Mamy XXI wiek" no i co w związku z tym? nic się w tej kwestii nie zmienieło tak samo jak to że człowiek porzebuje jeść, pić,srać, spać....

Gość Czar-odziej
Rzucam klątwy i uroki a także zdejmuję je, po więcej informacji proszę napisać na e-mail jacek1771@gmail.com