Gość kysmartek Napisano Styczeń 21, 2011 sluchajcie to co mowia o arabach (muzulmanach)j est niestety prawda!!! Oczywiscie powiecie ze jakis mnie zostawil.... tak macie racje! opowiem wam :) Poznalismy sie 3.5 roku temu po 2 latach pobralismy sie w USC! Przed slubem bylo super pomagal mi w wielu rzeczach Chodzilismy na spacery jezdzilismy nad morze...gdzie wychodzilismy to zawsze razem Bylam chora nawet herbatke mi robil:) No wiecie co... wzor facetach Lecz po slubie zmienilo sie a zmienialo sie powoli Na poczatku uwagi o moich znajomych,,, z tym juz nie wspomne o wypadach razem do jakis znajomych czy RAZEM!!!!!pozniej dopytywanie sie o pieniadze jakie mam Ograniczanie moich wyjsc Wracalismy dzisiaj z zakupow razem na drodze staly (i) tranvestyci wiec moj maz wjechal w kaluze w celu.... ochlapania tych dwoch osob Wkurzylo mnie to wiec mu zwrocilam uwage delikatnie powiedzialam ze sa to tacy sami ludzie jak my i jak by sytuacja byla odwrocona tam by stali (y) muzulmanie badz muzulmanki to maz zrobil mi awanture!!! zaczal z mieszkania mnie wyrzucac ( nie 1 wszy raz zreszta)!!! Powiedzialam mu ze potzebuje umowe o mieszkanie bo strace prace hmmmm w sumie bylabym bez pracy juz!!! WIEC ZWRACAM WAM HONOR!!! MACIE RACJE JESTESMY GLUPIE JESTESMY ZERAMI TE KTORE PISZA ZE SA WSPANIALI MOZE SIE JUZ PODDALY ROBIA TO CO ONI IM KAZA:) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach