Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djdamian1993

Moja 15-letnia dziewczyna pije!! pomocy!!!

Polecane posty

Gość djdamian1993

Witam wszystkich. Krotko i na temat. Mam 17 lat i dziewczyne ktora ma 15 lat. Nie moge wytrzymac tego ze ona pije. Czasami jest to jedno piwo, czasami 2. Dodam ze po 1 piwie ledwo do domu doszła. Rodzice pozwalają jej pić i uważam że robią poważny bład. Proszę o pomoc!! nie wiem co z tym zrobic. Każda próba porozmawiania o tym z dziewczyną kończy się kłótnią. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość extasy322
Witam. W tym wieku nie piwinna pić ani kropelki alkoholu. Jak najszybciej zgłoście się do Specjalisty od uzaleznien. Powinna sprobowac ograniczyc alkohol i zrozumiec jak to sie moze dla niej skonczyc. Pozdrawiam

Gość BikiniKill
a jaka nie pije?

Gość karolina....
ja nie pije :D

Gość djdamian1993
nie wiem jaka nie pije ale mnie to zaczyna powoli denerwować. nawet na gg nie moge z nia popisac bo sie jakos dziwnie zachowuje. juz naprawde nie wiem co z tym robic

Gość kkkkkiiiiikkkkaaaa
Po pierwsze, dziewczyna w tym wieku nie powinna pić wcale. A po drugie, to kłamiesz, bo kto normalny upija się jednym piwem? Nawet piętnastolatka?

Gość djdamian1993
nie chcesz to mi nie wierz ale ja nie klamie. po 1 piwie spiewala (normalnie nie chce spiewac) i sie smiala. ledwo chodzila. zaprowadzilem ja do domu i poszla spac.

kika: uwierz mi,że wiele 15-latek może się upić 1 piwem,mam koleżankę która wypija szyjkę od butelki i edwo co chodzi...a co do Twojej dziewczyny,to zgłoś się z nią do specjalisty,bo źle może skończyć...

Gość djdamian1993
wtedy to byl jakis drink 500ml okolo 6-7%

Gość U kapułera
Ej z tym jednym piwem, to wcale nie jest pewne, że ściema. Moja siostra (17 lat, waga 55 kg) po wypiciu połowy piwa (7,2 %) się zataczała i miała mętne oczy

Gość kkkkkiiiiikkkkaaaa
jak ja miałam 15 lat, to też mi się zdarzało wypić alkohol i pamiętam swoją po nim reakcję. Też śpiewy po jednym piwie, głupie śmieszkii takie tam. Oczywiście miało to na celu pokazanie, jaka to ja "wielce pijana , a nie prawdziwe upojenie. Oczywiście zdarzają się ludzie pijani po jednym piwie, ale to raczej jest związane z nietolerancja alkoholu niż z wiekiem, bo piętnastolatki to już z reguły osoby, których jedno piwo nie powala.

Gość djdamian1993
moja laska ma 50kg i 160cm

Gość U kapułera
Dobra, celem wątku nie jest roztrząsanie czy była pijana czy nie. Moim zdanie, musisz z nią poważnie, ale też spokojnie porozmawiać. Powiedz, że czujesz się zaniepokojony tym, że sięga po alkohol. Zaznacz, że robisz to z troski, a nie złośliwie. Nie daj się sprowokować do kłótni. Jak dziewczyna jest mądra, to zrobi się jej cholernie wstyd, że zwracasz jej uwagę i postara się ogarnać

Gość djdamian1993
no bardzo smieszne :D

Gość Elen74
Chyba fajny z Ciebie chłopak, bo się troszczysz ;P A nie możesz pogadać z jej rodzicami? Nawet jeśli jej pozwalają, to powinieneś ich nakłonić żeby przestali pozwalać... Mi w wieku 15 lat zdarzało się wypić kieliszek wina z rodzicami, ale piwa nie piłam i nadal pijam baaaardzo rzadko. Powiedz jej, że od piwa jest szybko tyje, może to ją odrzuci ;P