Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zasmucona 19123

okres prawie miesiąc!!!!!!!!!

Polecane posty

kochane kobietki mam bardzo straszny problem. Mianowicie 7 grudnia dostałam okres trwał jak zwykle 7 dni później dostałam 1 stycznia i mam go do dni dzisiejszego chociaż się różni jest mniej obfity ale jest cały czas krwawienie w szczególności kiedy idę siusiać wtedy widać że on jest. Jest 22 a ja nie wiem co jest grane zawsze miałam regularne 7 dniowe a tu taki banał. MOŻE WIECIE CO TO MOŻE BYĆ??? A może jestem w ciąży??? Pomóżcie z góry dzięki Oczywiście chciałam zaznaczyć że nie biorę żadnych pigułek itd.

Gość atakatamskadstam
Idz do lekarza. Na wyregulowanie miesiaczek pomaga picie krwawnika. Moja sis i jej kol piciem spowodowały,iż po rocznej nieobecnosci okresu- powrócił. Moja mam wyregulowała go.

Gość kokookok
Do lekarza marsz. Nie chcę cię straszyć, ale moja ciotka miała bardzo długi okres - około 5 tygodni. Okazało się, że ma raka.

ja ma 24 lata :-(((( Rak w tym wieku to chyba nie mozliwe... Chciałam sie upewnić czy czasem nie jesem w ciąży ale żadnych objawów nie mam. Cyto miałam robione 8 miesięcy i była grupa pierwsza!!! macie jakieś podejrzenia co to może być??

Gość kokookok
Po prostu idź do lekarza, bo siedzenie i zamartwianie się nic nie da. To mogą być najróżniejsze rzeczy, naprawdę. A ciotka obecnie ma się dobrze, jest już jakiś czas o operacji, chemii i naświetlaniach. Nie straszę cię, po prostu idź do gina. Proszę.

"zasmucona 19123 ja ma 24 lata Rak w tym wieku to chyba nie mozliwe.." A na oddziałach onkologii w cale nie ma dzieci? Na raka można zachorować w każdym wieku mając nawet jeden rok!

Gość Kamila XXX
Pewnie masz miesniaki macicy

Gość cherubinek
do lekarza! to może być poważne! a potem leczenie typu chemioterapia to dopiero meksyk.

Gość 2092982
A ta znowu swoje...co ma chemioterapia do młodego wieku? Nic, zupełnie nic.